miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16368 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 نمیدونمبچه ها دوست دارن یا نه بزار اومدن میپرسم چرا ما تگ نمیشیم؟خسته شدم نی نی یارو تگ کنیم بپرسیم؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 چرا ما تگ نمیشیم؟خسته شدم نی نی یارو تگ کنیم بپرسیم؟ اینجه خطرناکه 😐 خصوصی پیام بده بهش همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 اینجه خطرناکه 😐 خصوصی پیام بده بهش گفتیم بهش میگه مشکل فنیه نتونستن درستش کنن خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 گفتیم بهش میگه مشکل فنیه نتونستن درستش کنن کلا مزخرفه پیام دادنم سخته باید ی کلوپی گروهی داشته باشه همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 کلا مزخرفه پیام دادنم سخته باید ی کلوپی گروهی داشته باشه اره خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 بچها کجایین بیاین من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 بیاین دلگرمی بدین امشب عروسیه دخترخالمه میترسم واس کرونا برم ن میتونم برم ن میتونم نرم من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 گد بَبا هم بمرده😞اصن ی وضعیه دخترداییهام ودخترخالم همه میخوان برن ارایشگاه😐من میترسم.. یکم دلگرمی بدین چیکاکنم من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 دوروزه استرس دارم ن صبحونه نیخخورم ن شام ن ناهار دل دره ضعف شونه خامه اته چی بخرم نتومه انگار مه دله سر پره😑😑😑هیچ دردی ازین بالاترنیس ک گشنته ولی نمیتونی چیزی بخوری🤕🤢🥺 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 اگ برم کرونا نگیرم🥺🥺🤕😭🤧 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 گد بَبا هم بمرده😞اصن ی وضعیه دخترداییهام ودخترخالم همه میخوان برن ارایشگاه😐من میترسم.. یکم دلگرمی ... گدببا کی بمرده؟چسر؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 اگ برم کرونا نگیرم🥺🥺🤕😭🤧 اگه خله ترسنی نشو اما اگه خانه بوری ماسک و دستکش دار وسط مسطاهم نشو خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 گدببا کی بمرده؟چسر؟ سرطان داشت🥺فردا هفت اصلیه من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11228 سرطان داشت🥺 خدا رحمتش کنه ای بابا حالا میخوای چیکار کنی؟بچتم شیطونه یجا بند نمیشه که بنظرم نرو خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 اگه خله ترسنی نشو اما اگه خانه بوری ماسک و دستکش دار وسط مسطاهم نشو عاره همین کارو باید بکنم من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی