2789

مهسا مول چ شدی کجه رفتی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اول خل کس بیمه هی گتمه غنیمت غنیمت الان گمه گوز با ونه ریش همتی راشومه خرج کمه🤣 والا وه هم چوندش ...

مردی گ خرج کنه تو چ نکنی منه تو فازش دنیه الان مه برارزناکنون انه منه بوتنه و جا اتی پول کمه شه پره خنه انی اورد دامه اینجه برعکس بومه وشون منه دعوا دارننه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
مردی گ خرج کنه تو چ نکنی منه تو فازش دنیه الان مه برارزناکنون انه منه بوتنه و جا اتی پول کمه شه پره ...

تو شه هنوز خله کسی خرج هکنین زن ک خرج نارنه ارج نارنه والا راسه این حرف

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دنیا دوروزه همش بخر و بگوزه 

والا حالشو ببرین

تو شه هنوز خله کسی خرج هکنین زن ک خرج نارنه ارج نارنه والا راسه این حرف

اره والا الان گمه اتی گ اه و ناله کنه م دل راضی نوونه البته الان و دست و بال بازه خداروشکر بوتمه دیگه غنیمت نکمه مه عمر بورده 

و گوشی خل گوشیه بوته ونه شنه گوشی بخرینم بوتمه نا مه گوشی ر ته بییر منه اتا جدید بخرین گنه چ مگه تو تحفه ای 😁 خلی دنه منه 😁

اره والا الان گمه اتی گ اه و ناله کنه م دل راضی نوونه البته الان و دست و بال بازه خداروشکر بوتمه دیگ ...

اره زرنگ باش بخدا من شه دورو ور زنان ک غنیمت کردنه ویمه هچی نینه هزارجور حسرت دل دله دره 

خرج هکردن مگه چیه اتا لباس تفریح دپوشین بخردن نخانه درس سرکیسه هکنی کو ولی درس دس دوس هم نوین 

و گوشی خل گوشیه بوته ونه شنه گوشی بخرینم بوتمه نا مه گوشی ر ته بییر منه اتا جدید بخرین گنه چ مگه تو ...

شفته ای مه مردی هم شه گوشی بشکنیه خاسه هیره بتمه مه گوشی بیر مسر اتا هیر همینکاره هکرده 

قایم باش خده برسین که شمه مردا انه خنه شاهزاده بوینن صغرا عذرا نوینن

شفته ای مه مردی هم شه گوشی بشکنیه خاسه هیره بتمه مه گوشی بیر مسر اتا هیر همینکاره هکرده  قایم ...

منم بوتمه منه بخرین منه بییر