2789
سنگ صبور وه کاربری عکس دو تا دقلی وچه ویه

اها اره اره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و شغل چیه

ماشین و زمین خریدو فروش کنه بنگاهیه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نا اتا محله ادم هسمی اما قبل ازدواج اصلا هم ندیمی وه بدیه عاشخ بیه تن بمو🤣🤣🤣

ته مردی هم خوشتیپه جای برار مه همسنه بیشتر نشون دنه بیچاره لاپی اوره همه ر بکشی😁

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
ته مردی هم خوشتیپه جای برار مه همسنه بیشتر نشون دنه بیچاره لاپی اوره همه ر بکشی😁

متولد ۷۰ هسه اخر چی بتی متوجه نیمه فارسی گپ بزن 🤣🤣🤣

اووو پس‌بنگاهیه تیپ زنه  

نا تیپ تو زاتش دیه اونموقع که شرکت کار کرده هم تمام حقوقش مه شیپر گته خرج شلوار پیرهن کرده با ماشین 

انه ماشین و شه تن لباس رو حساسه همه شو تیشرت هاره انگنه لکه بر دله شورنه النه خشک کن کفش با وهیتکس شورنه النه خشک کن یک وضعی همه روز انه سره جوراب نو خرینه یعنی ونه خور خله هسه 😫😫😫

نه شوهر مائده میگم همه اباش و کشیده و کله دله اورم بیارده😁

اها مائده گنی مائده شه ادم خینه وه😫

کا تیپ تو زاتش دیه اونموقع که شرکت کار کرده هم تمام حقوقش مه شیپر گته خرج شلوار پیرهن کرده با ماشین& ...

اووو پس ته کار سخته کا ونه خلی شخده برسی

مه مردی هم لباس درون نیه د وره گمه مه حال بهم خنه انه این لباس دکرده وره ورمه خرید کنه تنها ترجی گ شنه هکرده ش بینی ر عمل هکرده

اووو پس ته کار سخته کا ونه خلی شخده برسی

من اول خل کس بیمه هی گتمه غنیمت غنیمت الان گمه گوز با ونه ریش همتی راشومه خرج کمه🤣 والا وه هم چوندشسر خرج کنه مره ناگو نیه 🤣

😐😂چی آباشو کشیدم خاخر ماهی دوبار 🤣🤣شه سولاخسه ارزش قائلمه توام باش چیه هفته 3یا4یار دنی

همون ماهی دوبارم با کف کش کشنه دشته او ره 😁 

مه مردی هم لباس درون نیه د وره گمه مه حال بهم خنه انه این لباس دکرده وره ورمه خرید کنه تنها ترجی گ ش ...

اونم مجبور نیه بو نکرده

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی