2789
من ندیدیم عکس مهسا رو ی نصفه تو ی تاپیک دیگه ولی دیگه نمیگم عکس بدین چون خودم نمیزارم نباید توقع داش ...

عکس منو نصفه دیدی ناموسن😳😳😳😕😕😕

مطمئنی مری؟؟؟ من خیلی اینجا عکس گزاشتم برای تک تکتون

همین ی بار گزاشتم میگفتی شبیه ژاله نمیدونم چی هستی

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

همرو مهسا باعثه😞منوشیر میکنه و هی میگه عکس ازش ناراحت نمیشن تا من میگم همه لوشه یک ور میشه🤧😞مه گد ...

من چیکار کنم خوووو🤕🤕🤕🤕🤕

من نمیدونم چرا زودی ناراحت میشن ب اون یکی گفتیم عکس بزار نزاشت ب شوخی گفتیم کاربریت مرده لابد دیگ. زرتی ناراحت شد رف

هر چند ک از اولم حس خوبی ب پگاه نداشتم😑

این یکی مریو میگیم بزار میگه من عکس شما رو ندیدمو فلان. عکس مهسا رو نصفه دیدم تو ی تاپیک دیگ اینم زودی ناراحت میشه

ای بابااااا 

مشکل از اینجاس ک ما زیادی باهم راحتیم و فک میکنیم بقیه هم همین حسو دارن

این همه همو مسخره میکنیم این‌همه از رابطمون اینجا میگیم انقد راحتیم..حالا با ی عکستو بزار چرا نمیزاری باید ناراحت شیم؟؟😕🙁

مریم اگ از دس من ناراحت شدی ببخش

ماعی تو هم همینطور🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چیکار کنم خوووو🤕🤕🤕🤕🤕 من نمیدونم چرا زودی ناراحت میشن ب اون یکی گفتیم عکس بزار نزاشت ب شوخی ...

ازدس تو ناراحت نیسم😭از دس هیچکی ناراحت نیسم🤧😭من دگ عکستونو نمیخوام نمیخوام😞فقط قهر نباشین

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
عکس منو نصفه دیدی ناموسن😳😳😳😕😕😕 مطمئنی مری؟؟؟ من خیلی اینجا عکس گزاشتم برای تک تکتون همین ی ب ...

عاره😍😍راسی پیچ ژاله رو نداریی ببینم چندتا رو پایی میزنه؟ 😂

ازدس تو ناراحت نیسم😭از دس هیچکی ناراحت نیسم🤧😭من دگ عکستونو نمیخوام نمیخوام😞فقط قهر نباشین

من نمیدونم چرا انقد زودی ناراحتی پیش میاد ک

@banoyeazari کجا رفتی مری

بیا میخای ۱۰ تا عکس  برات میزارم اما مطمئنم عکسمو دیدی اینجا. حتی تو ی تاپیکی ی  عکس کاملمو گزاشتم ک تو اونو دیدی تو همون تاپیک منو ریپلای کردی گفتی مهسا چقد این عکستو میزاری ی جدید بزار ببینمت منم گفتم رفتیم تاپیک خودمون میزارم..خو همونجور ک تو دلت میخاد عکس مارو ببینی ماهم دلمون میخاد ببینیمت دیگ این ک ناراحتی نداره دتر

منم میگم انقد بد دل نباش این همه ما عکس گزاشتیم مگ وقیح گرف

اخه این ب عقل جنم نمیرسه ک تو تاپیک پلینگ صو عکس بازی کنن🤦‍♀️عنوانو پ برا چی گزاشتیم پلینگ صو؟؟ ک رد گم کنی باشه دیگ

من نمیدونم چرا انقد زودی ناراحتی پیش میاد ک @banoyeazari   کجا رفتی مری بیا میخای ۱۰ تا عک ...

😞😞عاره چیزه بدی نگفیم ک