2789
مریم🙄😐😐😐😐این همه تو گوگلو اینستا عکسای سوسکی پخش شدع این همه عکس با مدلای مختلف پیدا میشه اونوق ...

حالا انشالله یوقت باز میزارم چشم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مائده اون روز مخم و کار گرفت عکس گذاشتم شانس عنم همون روز وقیح با کاربری جدید اومد من سکته زدم 😁&nb ...

😐🤦‍♀️

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
چقد سسخله ولا🤦‍♀️🤦‍یکم باید خودشو بزنه ب بی خیالی نمیزنههه کهههه😂😂

ک*رب امه نقشه دله این از أمه رفق😑😂اعتماد ب نفسم نداره ک هیچ ترسوم هس استرسی شدید اینجوری خودشو داره اذیت میکنه.. ی عکس نصفه گذاش اوندفه چشش فقط معلوم بود بقیه پشتش ساحل دریا بود انقد غر زد ک وقیح اومد😑😑😑😑

بهنمیر گنه منه فقط یاد بازار مبل و چوب الات انه 😍😁

اوف نعو یه مبلایی داشتنه ک دل وسر از سر جهیزیه هیرم😭😭 انه قشنگ بینه اتفاقا تا الان داشتمه رویا پردازی کردمه خنه بسازیم ازون مبلا بیرم 😫😫

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ک*رب امه نقشه دله این از أمه رفق😑😂اعتماد ب نفسم نداره ک هیچ ترسوم هس استرسی شدید اینجوری خودشو دار ...

وولا🤦‍♀️😂اولین قدم اینه ک اعتماد بنفسشو ببره بالا 

سه چهار ماهه ما اینجاییم صد بار عکس گزاشتیم کو وقیح؟؟ کو عکسامون ک وقیح میخاس بگیرع؟؟ وقتی تاپیک خودمونه آنلاینیارم چک میکنیم کسی نیس وقیحم در کار نیس لابد ب ما اعتماد نداره ک نمیزاره دیگ هر چیم اسرار میکنیم بهونه در میاره😤✋

مریم من ک دیگ نمیگم عکس بزاری🤐اگ میخاسی بزاری بخاطر ماهم ک شدع واسه ی لحظه بیخیال استرسو وقیحو چمیدونم این چرتو پرتا میشدی🤷🏻‍♀️

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

وولا🤦‍♀️😂اولین قدم اینه ک اعتماد بنفسشو ببره بالا  سه چهار ماهه ما اینجاییم صد بار عکس گزاشت ...

ولکن باز مث اون کاربر پگاه میشه😐😒

عکسه کورمی هم اینک خودش این جا هس دنیایی ارزش داره😐الکی🤣🤦‍♀️

اعلاناتمووو🤣🤣🙄چ خبرهههه😎🤣

جووون🤣🤣منم دیروز ی چی تو ی تاپیک گفم برگشتم 42تا اعلان ولی ترکیده بود تاپیک چقد خورد تو ذوقم

ولکن باز مث اون کاربر پگاه میشه😐😒 عکسه کورمی هم اینک خودش این جا هس دنیایی ارزش داره😐الکی🤣🤦‍♀️

خا ینی اصلا ی نیم نگاهم نباید بکنیمش😂😂😂😂😂

جووون🤣🤣منم دیروز ی چی تو ی تاپیک گفم برگشتم 42تا اعلان ولی ترکیده بود تاپیک چقد خورد تو ذوقم

اوففف چقد بدع از ی تاپیک ریپلای داشته باشی تاپیک ترکیدع باشه😆😩😩