2789
ول هاکن ارزش نارنه نشو ب پشیمونیش نیرزنه تا چند وقت ونه استرس داری مردی هم غر بزنه ارایشگاه بور شه ر ...

عاره😣تو چی رفرش چیه خاهر

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفرش میشه تازه کردن حالم خوب میشه

جوون ب حالت امشو مردیه مخ بزن اشتی بوین پول ونه دسه جا بیر بور اتا لایت دکن😍😂

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
نه بابا ماهی یبار😯 شما مگه اینجورین ؟ ما هفته ای کمش ۳ یا ۴ بعضی وقتا یروز ۳ ۴ بار دیگه حالم بهم می ...

ناموسن تو باز میگی طبعمون سرده🤣🤣🤣🤣😑😑😑😐😐

چ خبرتووووونهههه🤣🤣روزی ۴ ۳ بار تو شه پاره بیی گا🤣🤣🤣حق دارع دخترت حساس باشع منم بودم حساس میشدم با این مامان بابای سوسکی😂😂🤣🤣🤣

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

شی خاخر خونه چی کنه باختنم بمونسه 

خاسمی شو بوریم بهنمیر دریا از صبح بردمه اونجه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
نه بابا ماهی یبار😯 شما مگه اینجورین ؟ ما هفته ای کمش ۳ یا ۴ بعضی وقتا یروز ۳ ۴ بار دیگه حالم بهم می ...

اییییییی🤪🤪🤪

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ناموسن تو باز میگی طبعمون سرده🤣🤣🤣🤣😑😑😑😐😐 چ خبرتووووونهههه🤣🤣روزی ۴ ۳ بار تو شه پاره بیی گا ...

میگم من سردم اره موتورش داغ میکنه دیگه میگم ول کن منو پدرم در اومد حالم دیگه از هر چی سسک بهم میخوره😁 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
جوون ب حالت امشو مردیه مخ بزن اشتی بوین پول ونه دسه جا بیر بور اتا لایت دکن😍😂

رنگ مو دوست ندارم رنگ طبیعی قهوه ای دوست دارم تیره 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
مائده اون روز مخم و کار گرفت عکس گذاشتم شانس عنم همون روز وقیح با کاربری جدید اومد من سکته زدم 😁&nb ...

مریم🙄😐😐😐😐این همه تو گوگلو اینستا عکسای سوسکی پخش شدع این همه عکس با مدلای مختلف پیدا میشه اونوقت تو فک میکنی وقیح میاد عکسای نخاله پخاله مارو میگیرع😐😐😑😑😑😑ناموسن وقیح کیع ک الکی بچه های سایت بزرگش کردن..اصلا عنوان تاپیکو ببین چ مزخرفع وقیح مگ سسخله بیاد اینجا😐😐😐😒

چقد تو استرسیی ولا😤

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰