2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تاپیک هستم دختره مامان باباش و همین الان تو وصعیت ناجور دیده🤣

وااااااییییی😂😂😞من بودم ازشون متنفر میشدم دوس ندارم باباو مامانمو تو اون حال ببینم 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
وااااااییییی😂😂😞من بودم ازشون متنفر میشدم دوس ندارم باباو مامانمو تو اون حال ببینم 

وای خیلی چندشه 

دختر من بود میزد باباشو خواجه میکرد منم کیسامو میچید انقد رو باباش حساسه تو خونه باید با فاصله بشینیم روحش خبر نداره چیا میگدره بینمون😁

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
وای خیلی چندشه  دختر من بود میزد باباشو خواجه میکرد منم کیسامو میچید انقد رو باباش حساسه تو خو ...

عاره دخترمنم هس اصن نمیذاره جفت بخوابیم یا بیداره همو بغل کنیم گریه میکنه موهامو میکشه.. اشتی کردین؟ 

وای خیلی چندشه  دختر من بود میزد باباشو خواجه میکرد منم کیسامو میچید انقد رو باباش حساسه تو خو ...

مریم چن سالته؟ شوهرت چن سالشه؟ 

عاره دخترمنم هس اصن نمیذاره جفت بخوابیم یا بیداره همو بغل کنیم گریه میکنه موهامو میکشه.. اشتی کردین؟ ...

ن هنوز  امروز دخترم گفت منو ببر لیلی به من گفت میای گفتم نه اونم رفت😐

ن هنوز  امروز دخترم گفت منو ببر لیلی به من گفت میای گفتم نه اونم رفت😐

لیلی؟ کجا؟ 

خو خوبه حرف بزن باها‌ش ولی مث قبل نشو خام حرفاش نشو 

لیلی؟ کجا؟  خو خوبه حرف بزن باها‌ش ولی مث قبل نشو خام حرفاش نشو

شیرینی لیلی نور قبل کرونا میرفتیم قهوه و بستنی یا چیز کیک میخوردیم امشب هوس کرد