miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16368 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 کجایین اینجام عزیز.خوبی؟ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 نفهمیدم خاهر😞 ببین مثلا پست منو ریپلای کردی متن خودتم نوشتی خوب اون قسمت که منو ریپلای کردی یکم درپیت انگلیسب نوشته کنارش گاهی اوقات یه علامت سوال مشکی هم هست اون باشه ارسال نمیشه اون قدو حدف کن بعد بفرس درست میشه هروقت ارسال نشد ببین هست خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 ببین مثلا پست منو ریپلای کردی متن خودتم نوشتی خوب اون قسمت که منو ریپلای کردی یکم درپیت انگلیسب نوشت ... باشه عزیز💋 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 ببین مثلا پست منو ریپلای کردی متن خودتم نوشتی خوب اون قسمت که منو ریپلای کردی یکم درپیت انگلیسب نوشت ... هستی شات بذارم؟ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 هستی شات بذارم؟ اره بزار گلم خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 وه چچی گنه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 وه چچی گنه من دگ رد دادم سمیه😂😂 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 من دگ رد دادم سمیه😂😂 وه چی گنه مره بلگ امد خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 وه چچی گنه لامصب تگدونیم خرابه نمیشه تگ کرد ک من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 وه چی گنه مره بلگ امد 🤣🤣🤣🤣 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 لامصب تگدونیم خرابه نمیشه تگ کرد ک خخخ نترکسه هنوز؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 خخخ نترکسه هنوز؟ ن نی نی یارو صده زدن😂😂فعلا نترکید گرم صحبتن 10تا صفحه جلو رف سره 5دقه🤣 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 ن نی نی یارو صده زدن😂😂فعلا نترکید گرم صحبتن 10تا صفحه جلو رف سره 5دقه🤣 اوهه موضوعش جذاب بیه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 اوهه موضوعش جذاب بیه 😂😂خله کاربر مردهم توش بود نظرمیداد🤣🤣🤦♀️ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 😂😂خله کاربر مردهم توش بود نظرمیداد🤣🤣🤦♀️ اییییی گندال سگ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔