miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16368 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 مثلا ریپلای میکنم ج میدم میزنم رو ارسال نظر ارسال نمیشه ها ب احتمال زیاد گوشیت هنگ کرد فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 مثلا اون کامنتی ک نوشتی تصور کردم کج کردی خودتو میخوام ج بدم نمیشه مینویسم میزنم رو ارسال نظرنمیره😑 ... از نی نی سایت کلن برو بیرون نتتم خاموش کن گوشیتم صفحشو خاموش کن باز روشن کن ببین خوب میشع فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 از نی نی سایت کلن برو بیرون نتتم خاموش کن گوشیتم صفحشو خاموش کن باز روشن کن ببین خوب میشع فعلا خوب شد من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 فعلا خوب شد خا دیگ چ خبر شام چی داری ناهار چی داشتی فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 عشقم ببخشید من هیچی نمیگم تجربه ندارم ی چی میگم انجام میدی بدتر گند میزنی ن فدات شم 😘 دیگه از این گند تر نمیشه نترس همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
banoyeazari عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 7988 فقط امیدوارم خوب شه سرعقل بیاد مادرشوهرت خوبه? شاید اون شوهرت تحریک میکنه ک رو نده ب زنت فلان فلان د ... نه ظاهرا همچین ادمی نیس این خودش عوضیه ب مادرش ربطی نداره اون بیچاره داره زندگی خودش و میکنه سنش بالاس همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 خا دیگ چ خبر شام چی داری ناهار چی داشتی ناهار بال داشم شام کوکو سبزی میخوام بذارم😋 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 نه ظاهرا همچین ادمی نیس این خودش عوضیه ب مادرش ربطی نداره اون بیچاره داره زندگی خودش و میکنه سنش بال ... 😑😑😑🤦♀️ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 تاپیک اوندفه رو خودش ترکوند چیسه خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
saangesabur عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 9629 اونو خودم از فصد ترکوندم چون اصله صفحه اولش حرفای مثبت۱۸ زدیم ی وقت نینی یار میدید یا برامون گزارش م ... 😂😂😂😂اهان خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍❤️🤲
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23317 ناهار بال داشم شام کوکو سبزی میخوام بذارم😋 نوووش جاان کدبانو😋 فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 نوووش جاان کدبانو😋 فداتبشم🤭❤️ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 مثلا ریپلای میکنم ج میدم میزنم رو ارسال نظر ارسال نمیشه ماعده ریپلای کردی میخوای بفرستی ی ؟ تو ریپلایت هست اون لحظه سیاهم هست اون قسمت روش بزن ضربدر بزن اون حذف کن متنت میفرسته اینو خودم کشف کردم گاهی اوقات ریپلای میکنم هست خیلی وقتا هم نیست هروقت باشه اونو حذف کنی میفرسته نظرو خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11223 کجایین خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 ماعده ریپلای کردی میخوای بفرستی ی ؟ تو ریپلایت هست اون لحظه سیاهم هست اون قسمت روش بزن ضربدر بزن اون ... نفهمیدم خاهر😞 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی