2789
الان هیچکارش نکنم یعنی 😕 چجوری حرصم و خالی کنم پس 😭😭 

بزن ب ی ورت فعلا یه مدت طاقچه بالا بزار محلش نزار بخوای یکاری کنی ک بسوزه قهرتون طولانی میشه اونکه میره بیرون سرگرمه اما تو تو خونه حرص میخوری اعصاب خوردی طولانی میشه یکم سرسنگین باش تا بیاد اشتی 

منکه میومد اشتی با ی باج ازش اشتی میکردم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بزن ب ی ورت فعلا یه مدت طاقچه بالا بزار محلش نزار بخوای یکاری کنی ک بسوزه قهرتون طولانی میشه اونکه م ...

عقل میگه حرفت منطقیه دلم میگه تلافی کن بسوزه 

ببخشد اذیت شدید بخدا خیلی اروم شدم ک باهاتون حرف زدم خوبه ک شمارو دارم 😘

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقل میگه حرفت منطقیه دلم میگه تلافی کن بسوزه  ببخشد اذیت شدید بخدا خیلی اروم شدم ک باهاتون حرف ...

فدات شم گلم ب حرف عقلت گوش بده برو دست و صورتتو بشور چندتا نفس عمیق بکش چندتا صلواتم بده اروم شی گوشتم بکش بگو یادت بمونه که راحت گول نخوری 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
فدات شم گلم ب حرف عقلت گوش بده برو دست و صورتتو بشور چندتا نفس عمیق بکش چندتا صلواتم بده اروم شی گوش ...

قربونت برم خواهری 😘 مرسی ک خواهرانه پای درد و دلم نشستی سرت و درد اوردم چشم سعی میکنم منطقی رفتار کنم 

قربونت برم خواهری 😘 مرسی ک خواهرانه پای درد و دلم نشستی سرت و درد اوردم چشم سعی میکنم منطقی رفتار ک ...

قربونت برم😘😘

هیچی بقران مهسا تا وارد زندگی نشدی این سیاستا رو یاد بگیر من ک خریت کردم تو خرج نکردن اسون گرفتن تو ...

اره مرد جماعتو نباید رو داد 

هرچی خرج نکنن اینا بد تر میشن تا بهتر شن

تو هم این ب بد سر کیسه رو شل کن تا بدونه این مریم اون مریمِ خلکسِ قبل نیس

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

عقل میگه حرفت منطقیه دلم میگه تلافی کن بسوزه  ببخشد اذیت شدید بخدا خیلی اروم شدم ک باهاتون حرف ...

همین ب حرف سمیه گوش کن انجام بده اگ نتیجه نگرفتی 

هرچی پول داره رو خرج خودت کن فقطو فقط خودت

دیگ خونم این نداره اون نداره پولو بخای خرج خونت کنی هیچ فایده ای نداره

برو ارایشگا موهاتو بهترین رنگا بریز ناخن بکار لباس بخر خرید برو اینور اونور برو بازار حتی اگ هیچیم لازم نداری باز ی مانتو دیدی خوشت اومد ب دلت نشست حتما بخر..چرا باید با ی مانتو حسرت ب دلت بمونه. ی تغییری ب قیافت بده پر انرژی باش همش اگ بی حال باشی خودتو بازنده بدون اما اگ روحبه داشته باشی برنده ای👌👌💪💪

همین ب حرف سمیه گوش کن انجام بده اگ نتیجه نگرفتی  هرچی پول داره رو خرج خودت کن فقطو فقط خودت ...

منم میخوام همین کارو بکنم  از این ب بعد الویت زندگیم خودمم فهمیدم باید به خودت بها بدی تا دیگران هم بهت برات ارزش قائل شم خودم کردم ک لعنت بر خودم باد 

منم میخوام همین کارو بکنم  از این ب بعد الویت زندگیم خودمم فهمیدم باید به خودت بها بدی تا دیگرا ...

اره افرین درستشم همینه👌👌👌

ماهم بودیم تازه اومدین انقد خنک بود همش مه بود

جووون😎❤

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
اره مرد جماعتو نباید رو داد  هرچی خرج نکنن اینا بد تر میشن تا بهتر شن تو هم این ب بد سر کیسه ...

ای دهنت سرویس

خلکس😂😂😂

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

دندون دره کشنه مره😭😭