2789
کاره تو درسته خاهر میدونم چی میگی والا کی شه عمر بخریی داینه؟ معلوم نیس شب چشامونو بستیم صبح بلند می ...

خوب بکردی 

بخدا شیخاخر ویمه دلم بحالش سوزنه انقد طلا عاشقه دریغ از اتا انگشتر مردی کار په نشونه چون زنا ونه کنگ هوار داشته خرج نکرده

اونسری منا اتی شیخاخر ونه ریکای وسر تیشرت هیتمی ریکا ذوق بکرده دپوشیه مار گته نپوش خراب بونه فلان کس عروسی دپوشی چندماه دیگه

خسیس نیه ها خرج نکنه که مردی دکفه تو خرج 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این به بعد ونه هکنم تا این سیلی منه یاده د خر نووومه یک مدری از و دربیارم چنده خلکس ومه من مه پر ...

بجای اینکه تو بلی ونه موس سر وه بشته امروز زرنگ بووش مثل ۳سال پیش من که اتا تلنگر بخردمه بخودم بمومه از الان شروع هکن شسر عشق و حال هکن شروع هکن اونچه ک ت دل دله دیه نکردی هکن شسر مرد همینه جان منم منم دارنه 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خوب بکردی  بخدا شیخاخر ویمه دلم بحالش سوزنه انقد طلا عاشقه دریغ از اتا انگشتر مردی کار په نشون ...

اخه بیچاره بچش😞. 

متنفرم ازینجور ادما.. مه شی مارم هسه اما یاریون تیپ زمی لباس نو جدید خریمی انه حرص خینه انقد ناراحت بونه ک ندومه وره چ ربطی داینه کا فقط گنه جمع هکنین فلان فلان کِنسه جمع هکنیم؟ واقعا بعضی وقتا ونه حرفا مره خنه گیرنه مثلا من ازالان شه جوونی تیپ نزنم نخورم نپوشم قد دایمه مسافرت نشوم خرج نکنم پیر بیمه پول دله غلت بزنم؟ فرو بوره وه🙄

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
بجای اینکه تو بلی ونه موس سر وه بشته امروز زرنگ بووش مثل ۳سال پیش من که اتا تلنگر بخردمه بخودم بمومه ...

ای بوته خیلی زرنگ بیه بوته و پرو مار وضع خوبه خب بخرده خب چرخ هییته وره رو هادم ونه فقط کار هکنم و دپوشه خب منه ش پ بار بیارده ولی نا این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیه دومه چی هاکنم اسا من هاکنم و بوینه 

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
واای پن نتومه بویم مه مردی هم شه کار اصلی ر دست بییته گ ونه سخت نوو اماره سختی دنه فقط بساز بفروش و ...

هارش اسا بدی مه شیخاخر همتی کرده هروقت چک پاس هکردن ماقع بیبو ونه شی فامیل گوشی خاموش بیه مه شیخاخر زنگ زنگ پرو برار و خاخر وسر پول خامی پول خامی مردی هم بیخیال دونسه زنا پرو برار فشار النه وه گیرنه تکون ندا شخده الان همه بشناسی دارنه وشونه هیچ کس رو ندنه ونه مردی ارزش بمو پایین شه عقده اتا لباس و طلا و مسافرت دارنه وچون گد بینه مردی همونه 

ای بوته خیلی زرنگ بیه بوته و پرو مار وضع خوبه خب بخرده خب چرخ هییته وره رو هادم ونه فقط کار هکنم و د ...

مریم حالا وقتشه ک اونو روتو نشون شوهرت بدی تا حساب کار دستش بیاد

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

بزار عکستو دوباره

دری؟

اخه بیچاره بچش😞.  متنفرم ازینجور ادما.. مه شی مارم هسه اما یاریون تیپ زمی لباس نو جدید خریمی ...

جالبه بعدا هم گنه تو چی هکرده من شه به اینجه برسیمه خانی دووش نخانه بور راه بازه

جالبه بعدا هم گنه تو چی هکرده من شه به اینجه برسیمه خانی دووش نخانه بور راه بازه

دقیقا ای ونه مردی انا منم منم دارنه شیخاخر زرنگه خله این اتا سری خل کس بیه گمه شه مردی شه خدا دوننه

مریم حالا وقتشه ک اونو روتو نشون شوهرت بدی تا حساب کار دستش بیاد

اره از فردا ی ادم دیگه میشم بهشم گفتم از فردا یه مریم حدید و میبینی 

مهسا اومدی بگو عکس بدم

اره از فردا ی ادم دیگه میشم بهشم گفتم از فردا یه مریم حدید و میبینی 

ارع این زندگی حق توعه ک خوشبگذرونیو حسرت تو دلت نمونه پس چرا باید ب خاطر ی نفر ک ارزششو ندارهدغنیمت کنی

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰