2789
اصلاااااا خرج هکنین مرد دس سر ونه خرج بشتن از من ب تو نصیحت مرد وسر غنیمت نکنین

ادم نمیشم من ک دو روز اشتی کنم یادم میره خیلی خرم من خاک تو سرم خودم ادمش کردم الان دم دراورده

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
اصن رنگ لایتت مشخص نیس خاهر.. زیباو دوس داشتنی😍😍😍✨

ته فدا بومه جان روی موهای خودم ریختم 😘😘

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خاخر حرص نخر هر مردی اتا جور حرص دنه اتا این مدلی اتا اتی جور مرد وسر حرص نخرین وشون دست باز بوه هزا ...

امشب خوابم نمیبره نمیدونم چ غلطی بکنم تا صبح

ادم نمیشم من ک دو روز اشتی کنم یادم میره خیلی خرم من خاک تو سرم خودم ادمش کردم الان دم دراورده

مرد همینه خاخر مره هرکی وینه گنه غنیمت هکن عنیمت هکن چسر تا چندسال عمرکمه مگه مه شیخاخر شه مردی کنگ حاله همتی داشته که اتا ماقع فشار نیه وره برو هارش ده سال از سنش پیرتر زنه از بس نپوشنه نخرنه فقط دره ظاهر حفظ کنه که ونه مردی فشار نیه الان ۳۹سالشه دنیای ارزو ونه دل دره 

اما من از ۳سال پیش غنیمت بشتمه کنار مه مردی همه کار کنه که مه جوابگو باشه ای وشون مه کار قبول نارنه شه مرد شه خدا دوننه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
امشب خوابم نمیبره نمیدونم چ غلطی بکنم تا صبح

میدونم الان حرصی هسی حالت بده ولی کاری از دستت برنمیاد فقط اروم باش تظاهر کن ولی درعمل مث قبل نشو قناعت و سادگیتو بذار کنار همین

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
ارام بخش فقط کلر دیازپوکساید دارم بخورم خوابم میگیره تا حالا نخوردم 

نمه چیه وه سرچ هکن حرص نخر خاخر همه ازینا تو زندگیمون دارمی حرص پشتی فقط شه داغون بومی

مرد همینه خاخر مره هرکی وینه گنه غنیمت هکن عنیمت هکن چسر تا چندسال عمرکمه مگه مه شیخاخر شه مردی کنگ ...

چجوری شخده راضی هکرده من نتونه بدبختی اتی اه و ناله کنه کم اورمه با اینکه پره خنه لا پر قو دومه لب تر کردمه حاضر ویه نتونسنه‌منه نا بوئن اینجه تا اته خار وومه خر وومه

ای جاان خواهر خوشگلم ماشالله خیلی بهت میاد چشم بد دور باشه ازت😍🧿

فدات شم گلم

مرد همینه خاخر مره هرکی وینه گنه غنیمت هکن عنیمت هکن چسر تا چندسال عمرکمه مگه مه شیخاخر شه مردی کنگ ...

کاره تو درسته خاهر میدونم چی میگی والا کی شه عمر بخریی داینه؟ معلوم نیس شب چشامونو بستیم صبح بلند میشیم یانه چرا دو روز دنیا حسرت ی شال و مانتو وووو... تو دلمون بمونه من ک ی امسال6تا مانتو خریدم +شال و روسری و سارافون شومیز ولا کِنسه هکنم

میدونم الان حرصی هسی حالت بده ولی کاری از دستت برنمیاد فقط اروم باش تظاهر کن ولی درعمل مث قبل نشو قن ...

اگه بدونی من چیکارا کردم براش  و اون چجوری الان جواب میدخ میگی خاک تو سره احمقت حقته

چجوری شخده راضی هکرده من نتونه بدبختی اتی اه و ناله کنه کم اورمه با اینکه پره خنه لا پر قو دومه لب ت ...

زرنگ بوش خاخر مرد ونه هم بخاسن هم گولشه نخردن 

من اتی نیه شه مردی نخائم اما تا تومه خرج تاشمه که منا مه ریکای وسر خسه بوه بدونه زن ارزش دارنه ونه وسر ونه زحمت بکشین اتی ارزشت شونه بالا

اگه بدونی من چیکارا کردم براش  و اون چجوری الان جواب میدخ میگی خاک تو سره احمقت حقته

الانم اگ یکم واس خودت غرور داشه باشی این حرفاش این حرکت امشبش از تو ی زن دگ میسازه ماهم مث تو بودیم خاهر اینجور رفتارارو دیدیم تغییر دادیم خودمونو

زرنگ بوش خاخر مرد ونه هم بخاسن هم گولشه نخردن  من اتی نیه شه مردی نخائم اما تا تومه خرج تاشمه ...

قبول دارم حرفتو😍💪