2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
خیلی مضلومانه رفت خواهرم خیییلی حقش این نبود

الهی بمیرم خیلی سخته🥺😭

مطمئنا جاش بهشته😥😥

ایشالله غم نبینی دیگه

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
فدات بشم عزیزم. اره امینی

الهی سرمیدون بنر زده عکس اجیت بود؟ 😥😓😓😓😓بمیرم الهی.. خدا ب دلتون ارامش بده

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هوووف من دلم رفت مژده جان بچه هم داره؟😭😭😭😭 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
دلمون برات تنگ شده😞برای خندهات.. شوخیات.. 

اگه بدونی چ شکلیم. تو این 20روز 20سال پیرتر شدیم. شکستیم داغونیم. همش آه. همش حسرت. هرچی از تز خوبی هاش بگم. از مهربونیش کم گفتم. مادر همه ما بود هییییچ کاریو بدون اون نمیکردیم. اصلا باورم نمیشه. شب قبلش با هم تصویری تو بیمارستان بود حرف زدیم خوب بود گفت فردا مرخص میشم

مگه میشه همچین چیزی

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
نه 20اردیبهشت دومین سالگرد عروسیش بود

الهی 😭😭😭لعنت به کرونا چندسالش بود خواهرت؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

جاش بهشته خدابه  مادر و پدرت وشماها صبر بده بتونین کنار بیایین باهاش ۰😭

اگه بدونی چ شکلیم. تو این 20روز 20سال پیرتر شدیم. شکستیم داغونیم. همش آه. همش حسرت. هرچی از تز خوبی ...

بمیرم الهی میدونم داغ عزیز خیلی سخته😓فقط از خدا میخوام زود ب دلاتون ارامش و سکوت بده ک  بتونین تحمل کنی خودتونو انقد اذیت نکنین غصه نخورین.. خواسته خدا بود قسمتش بود ک در راه کمک و خدمت فدا بشه 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اگه بدونی چ شکلیم. تو این 20روز 20سال پیرتر شدیم. شکستیم داغونیم. همش آه. همش حسرت. هرچی از تز خوبی ...

من کامنتارومیخوندم همه از اخلاق و مهربونیش میگفتن خیلی ازش تعریف میکردن 😭😭 سخته حق داری خواهر

ایشالا خدا صبر بده کنار بیایین باهاش