miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23293 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16245 بازدید | 4102 پست .. شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:) 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 من میرم خصوصی ب ماعده میگم بیاد بقیه رو ندارم تو داری؟ فکرنکنم هاشم اتا خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 😬😂 جدی ؟؟ اره جان اینجه اتی بابلی هم دارمی کجه ی بابل دری؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 بزرگواری خاخر سایت خراب بیه چن روز تگ هاکن آبی نوونه ولی طرف خبردار بونه مره تگ هاکن ب ... @پیردل خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سوپریور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 473 اره جان اینجه اتی بابلی هم دارمی کجه ی بابل دری؟ 😂 عاقا من نمیتونم محلی حرف بزنم ولی حالیم میشهطرفای شریعتی شما کجا ؟
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 😂 عاقا من نمیتونم محلی حرف بزنم ولی حالیم میشه طرفای شریعتی شما کجا ؟ اییییی اینجه فقط محلی گپ زمی جان 🤣 فاشم رایگانه تا دلت بخواد من بخش بندپی خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 جان حاجی جان صدا هاکردی بمو تسر؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 @مامانی_نازگلی خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 @banoyeazari فقط تو خوب تگ میشی بقیه نمیشن چرا؟ دقیقا. خوبی عشقم دلم تنگ شد من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 گم کرده بودمت نتونسم تگتون کنم😍😍😍😍 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 @banoyeazari بیا خی شانس تو فقط تگ میشی😁🤣 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 @javone @banoyeazari @anoshaa م شانسه😑 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 @anoshaa @banoyeazari فقط این دوتا تگ میشن کله پوکا😍😍 من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
سوپریور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 473 اییییی اینجه فقط محلی گپ زمی جان 🤣 فاشم رایگانه تا دلت بخواد من بخش بندپی 😂👊 نههه عههه جدی ؟ گلوگاه ؟
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 😂👊 نههه عههه جدی ؟ گلوگاه ؟ خخخخ دیگه ترسمه بیشتر بوم 🤣🤣🤣🤣 تو کی هسی؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سوپریور عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 473 خخخخ دیگه ترسمه بیشتر بوم 🤣🤣🤣🤣 تو کی هسی؟ 😂 چرا بابا اخه من زیاد میام اون طرفا کوه