2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دعوا بکنیم جامونو عوض نمیکنیم بهم پشت میکنیم میخوابیم

ما هم‌نبود تین دفعه خیلی شدید بود تا نالا پیش نیومده بود اینجوری بحثمون بالا بکیره بعد ۸ سال اولین باره

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
کارم گیره وگرنه اشتی نمیکردم ی پولی دستش اومده قرار بود ب منم ازش بده الان تا اشتی کنم میرینه بهش

واای اشتی کن مریم من بودم بخدا اشتی میکردم😑😑

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
ما هم‌نبود تین دفعه خیلی شدید بود تا نالا پیش نیومده بود اینجوری بحثمون بالا بکیره بعد ۸ سال اولین ب ...

مادرشوهرتو شام دعوت کن اونا ک باشن حتی مجبوریم شد باید تظاهر کنین خوبین باهم حرف میزنین اشتی میشین

مادرشوهرتو شام دعوت کن اونا ک باشن حتی مجبوریم شد باید تظاهر کنین خوبین باهم حرف میزنین اشتی میشین

خودش دوبار دوستامون واسطه کرد بریم بیرون من به زنش گفتم ما نمیایم حالم خوب نیس الان مث چی پشیمونم صحبت ۲۰ ۳۰ میلیون پول 😭😭😭

خودش دوبار دوستامون واسطه کرد بریم بیرون من به زنش گفتم ما نمیایم حالم خوب نیس الان مث چی پشیمونم صح ...

خااااعک🙌

ضعفش خونوادش دگ زنگ بزن مادرشوهرت اینارو دعوت کن هی تو جمع صداش بزن مثلا ب هوای چایی و فلان کم کم حرف وووو خوب شین ب نظرم تنها راهه یا زنگ بزن ب دوستتون ب شوهرش بگه شوهرتو راضی کنه برین بیرون و بش بگو ک نگه تو زنگ زدی

خااااعک🙌 ضعفش خونوادش دگ زنگ بزن مادرشوهرت اینارو دعوت کن هی تو جمع صداش بزن مثلا ب هوای چایی و فل ...

دومیه خوبه زنگ بزنم ببینم اون میتونه یکاری کنه دعا کن بشه خیلی منتظر امروز بودم 😭😭

دومیه خوبه زنگ بزنم ببینم اون میتونه یکاری کنه دعا کن بشه خیلی منتظر امروز بودم 😭😭

عاره زنگ بزن ی کاری کن امشبه باهم اوکی شین امشب اگ ب امیده خدا رفتین بیرون دگ نازکردنو بذار کنار حتی بخاطر پولم شده بعدش ی رابطه توپ داشه باشین😂😍تامام. 

عاره زنگ بزن ی کاری کن امشبه باهم اوکی شین امشب اگ ب امیده خدا رفتین بیرون دگ نازکردنو بذار کنار حتی ...

رابطه کونه لقش پول و بچسب راستی طلا در چ‌وضعه ارزون نشد این چند روزه؟

ن مامانم گردنبند گرف گرمی 900😑

جدی من اخرین بار ۷۰۰ و خورده بود گرفتم صبر کنم ارزون میشه ی زنجیر میخوام بگیریم خیلی سنگینه اینجوری باشه خیلی در میاد برام

جدی من اخرین بار ۷۰۰ و خورده بود گرفتم صبر کنم ارزون میشه ی زنجیر میخوام بگیریم خیلی سنگینه اینجوری ...

عاره عزیز الان اگ بگیری ی زنجیر ک میگی سنگینه بااین گرم 15خورده ایی میشه پولش