2789
تره مرض بییره امشب ک من عکس گذاشتم سو کلخ وقیح پیدا شد تو ی تاپیک اومده خاک بسرم چیکار کنم😱

گوز بخور مریم ت نصف عکس کورنه خله ترسویی ها

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوز بخور مریم ت نصف عکس کورنه خله ترسویی ها

من ترسو ام خب الان تا ی هفته استرس دارم تره بالا نییره کار ناشتی 😭😭😭 برو بخواب ک امشو کار مه دس نداویی خیلیه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
من ترسو ام خب الان تا ی هفته استرس دارم تره بالا نییره کار ناشتی 😭😭😭 برو بخواب ک امشو کار مه دس ن ...

واااای مررررریمممممم جدی میگیییییی نکن اینکارو باخودت نکن خاهر من ی عکس نصفه گذاشی ک فقط چشت معلوم بود کسی تو تاپیک نبود من دیدم انلاینارو منو تو بودیم فقط عی بابا

واااای مررررریمممممم جدی میگیییییی نکن اینکارو باخودت نکن خاهر من ی عکس نصفه گذاشی ک فقط چشت معلوم ب ...

باشه اره خودمم انلاینا رو قبل و بعدش چک کردم دست خودم نیس استرسیم دارو هم میخورم برا استرس باشه عشقم نزن منو 😁

باشه اره خودمم انلاینا رو قبل و بعدش چک کردم دست خودم نیس استرسیم دارو هم میخورم برا استرس باشه عشقم ...

تورو اینجوری میبینم حرص میخورم😑فقط بت میگم نکن اینجوری با خودت انقد احساس مسئولیت و باخیال نباش یکم خودتو ب بی خیالی بزن زندگیو شل بگیر زندگی کن حرص نخور استرس نداشه باش 

تورو اینجوری میبینم حرص میخورم😑فقط بت میگم نکن اینجوری با خودت انقد احساس مسئولیت و باخیال نباش یکم ...

وای خدا دقیقا همینام ک گفتی سعی میکنم ادم دیگه ای باشم دلم میخواد اما نمیشه بخداا خودم خیلی اذیت میشم 😔

وای خدا دقیقا همینام ک گفتی سعی میکنم ادم دیگه ای باشم دلم میخواد اما نمیشه بخداا خودم خیلی اذیت میش ...

برات دعا میکنم ی ادم دگ شی ک بتونی زندگی کنی راحت باشی اجی جون. 😞❤️من بخوابم شبخیر💋

برات دعا میکنم ی ادم دگ شی ک بتونی زندگی کنی راحت باشی اجی جون. 😞❤️من بخوابم شبخیر💋

فدات بشم خواهر مهربونم بخدا میام اینجا باهاتون حرف میزنم کلی حالم خوب میشه ندیده حس خوبی بهتون دارم دوستون دارم 😍 شبت اروم دوست جونیم ❤❤❤

مائده خامه مردی همرا اشتی هاکنم م کار گیره چتی هکنم م غرورم حفط بوه و اتی نرم هسه ولی شخده گیرنه

😂😂اخهههه چ لحظه قشنگی.. نمه کا غذایه خوشمزه درست کن مثلا موقع ناهار یا شام ب دخترت بگو برو ب بابا بگو بیاد ک اونم بشنوعه یا مثلا موقع خواب بش لگد بزن یواش پاتو ببر بش بچسبون

مائده خامه مردی همرا اشتی هاکنم م کار گیره چتی هکنم م غرورم حفط بوه و اتی نرم هسه ولی شخده گیرنه

هنوز جدا میخوابین؟