2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
هوف😐اد جوری وه وو اینجه ر قفل بزوییم فقد اونایی ک تگ ونه دوون خار وه🤦🏻‍♀️

نی نی یار اگه مازنی بیبو امه خشتک کشیه کله رو

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂سومیه 

چیه خانی؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
هوووو تن می راس بیه خدا رحم هکن گناه کننه بخدا 

اره خیلی گناه دارنه

وه گو ساده ادمه وره حالی نیه

ولی گمه ک هوندا زنا ک وجا گب بیته چتی رسوا بوه هنجور مسخره کرده وره خدا وه سزا ر هاده

اد لحظه گوشی بیمو پایینی پلاستیک رو مغازه اسم بنوشت بیه هموندا ر بیتنه بیمونه پلمپ هاکردنه زنا جا هم شکایت هاکردنه

اصن این اخرین فیلم ک این زنا وجا بیته خیلییییی بدجور وه خیلیییی مثلا گته م دوس پسر شه او ر مه س*ی*ن*ه سر شنه از این حرفا دیگ🤦🏻‍♀️😩

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نمه گوگل بزن مریم زرنگه شاید بیاد😂 ایییی تو چتی وره بدی نارنه همه حا وه صحبت ویه گا😂🤦🏻‍♀️

اینستا نامه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نا ینی انه خرنه😐در این حد؟ وره کی گته دروعه😂

اره ولا

خر چیسه خا وه برارن ترسینه د

وه گو ساد نوه وره حرف حالی نویه

حتمن شیطنی هم کرده وه برارن وره بی رَحِم هاکردنه معلوم نیه کنه وچه وشون پاس نوو😂🤦🏻‍♀️😩

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره خیلی گناه دارنه وه گو ساده ادمه وره حالی نیه ولی گمه ک هوندا زنا ک وجا گب بیته چتی رسوا بوه هن ...

هووووو چنه بد حرف بزو کاش وره بهزیستی جایی هدن 

تو درس گجیا😂

جوووون 

😂زرت فک کنی قدیم ادم بمرده قبرستون خاک هکنه الان یخ در بهشت بیمه ک مردی شه نزه نزه کمر درد داینه ...

ول کمر هاکردی مردی ره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نمه ولا الان که خانم هسمه

😂وقتی از کچیک بیی گوزی عادت بدایی فک کنی الان ترک هکردی😂هممون از خودتیم ناراحتی نداره ک

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی