2789
ن همه الان کار دارن، ذِرک ذِرک شه کمه مردی نا وه شه اسیر انه درگیره کارو ایناعه ک این روزا وره اصن ...

اها باش عزیز یواش یواش کاراتو کن یهو فشار نیار بدتر خسه میشی دترت کو خوبه از شیر گرفتیش؟

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

@miss_marmoolak   گیخارسگ سگ کاته تو همه تاپیکا هس اینجا باید حرف بزنه کوفتش میرسه

مره مرگ گیرنه😂😂😂😂

چطوری عشقمممم

بقیه عشها چطورینننن

مائی جونم چطوره

12 اسفند تولدمه ها😌

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مره مرگ گیرنه😂😂😂😂 چطوری عشقمممم بقیه عشها چطورینننن مائی جونم چطوره 12 اسفند تولدمه ها😌

خوبم تو خوبییییی جووون منم ۲۰ اسفندم

ش دلبرررر اسفندیه دااااا همزاد من😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

خوبم تو خوبییییی جووون منم ۲۰ اسفندم ش دلبرررر اسفندیه دااااا همزاد من😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

جونننن باباااا😘😍😍

من رفیق صمیمی هامم 6 و 19 اسفندن😂😂😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

جوجه اردک زشت

شایدم ملوان زبل🙄

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اها باش عزیز یواش یواش کاراتو کن یهو فشار نیار بدتر خسه میشی دترت کو خوبه از شیر گرفتیش؟

چشم. عاره هنده شیر😄 خوبه یاقی بیه بورده

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اووو چن سالشه دو سالش نشد مگ؟ اوف ته سینه دشت پوس بوه خاخر گا😂😂

اته چن روز دگ دوسال دله شونه🤤

عره تاالان شیر بخرده بو من شه پاره بیمه کا😂

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
کجایی تو😬😬😬🙄🙄🙄

عا من بمیرماااااااااااا

عا من بالاخره شمارو پیداکردماااااا

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐