2777
2789
بابام

من اگه حرفامو به بابام بگم دو روز بعد ابرومو میبره تو دعوا یا بحث هی اونارو میکوبه سرم کلا با یه غریبه برام فرقی نداره پدری نکرده برامون

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
من اگه حرفامو به بابام بگم دو روز بعد ابرومو میبره تو دعوا یا بحث هی اونارو میکوبه سرم کلا با یه غری ...

اخی واقعا من درک نمیکنم همچین بابایی رو 

من از کوچیکی همه حرفامو به بابام میزدم چون تک دخترم 

داداشام میگفتم خبر چین بابا اومد😂😂😂😂

زیر اب زن کی بودم

الانم سی سالم داره میشه فقط بابام 

مامانم هم میگم ولی خصوصی خصوصی رو بابام

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدای شما بشم ...الهی خدا عزیزان شما رو حفظ کنه من بابام مثل رفیق میمونه باهامون سه تا داداش بززگتر ...

دم پدرتون گرم

سایه شون مستدام

پدر اگه قابل اعتماد باشه چه تکیه گاهی محکمتر از اون؟؟!😊😍

فدای شما بشم ...الهی خدا عزیزان شما رو حفظ کنه من بابام مثل رفیق میمونه باهامون سه تا داداش بززگتر ...

بابا خییییلی مهمه سبکش سیاقش رفتارش کردارش ،نگاهش ب زندگی ،فقط پول آوردن و کار کردن که نیس .... 

به به سیدم که هستین 💓الهی خدا حفظشون کنه 😍😍😍😍😍😍😍😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
دم پدرتون گرم سایه شون مستدام پدر اگه قابل اعتماد باشه چه تکیه گاهی محکمتر از اون؟؟!😊😍

واقعا ...

خدا همه پدر مادر ها رو حفظ کنه الهی امین💖💖💖

اخی واقعا من درک نمیکنم همچین بابایی رو  من از کوچیکی همه حرفامو به بابام میزدم چون تک دخترم&n ...

منم تک دخترم سه تا داداش دارم ولی همه دلخوشیم فقد داداش بزرگمه از ۱۳-۱۴سالگی مارو به دندون گرفت بزرگ کرد

بابامم فقد اسمش رومونه ک نگن فلانی یتیم درکل بود و نبودش دردیو دوا نمیکنه مثه یه لقمه بزرگ تو گلو میمونه ک ن میتونیم قورتش بودیم ن دربیاریم بندازیم بیرون

گاهی حس میکنم داداشم بابامه 

اگه یکی بگه پدرم فوت کرده اصلا درکش نمیکنم 

عزیییییزم💓💓ماشاالله 💓💓💓الهی سایه ش مستدام باشه رو سرتون💓💓💓💓💓

💖💖💖💖💖

تمام غصه ام تو دنیا اینه که پول ندارم براش کارای بزرگ بزرگ بکنم 😢😢😢😢😢

ولی قربونش برم 😍😍

منم تک دخترم سه تا داداش دارم ولی همه دلخوشیم فقد داداش بزرگمه از ۱۳-۱۴سالگی مارو به دندون گرفت بزرگ ...

بازم خوبه داداش بزرگ هست 😇😇😇

داداش داشتن خیلی حس قشنگیه.

منم سه تاشون بزرگ تر منن

یادمه دبیرستان میرفتیم اقا هیچ کس متلک من نمیگفت😂😂😂

همه بچه ها متلک مینداختن کشته مرده داشتن جز من 

یه بار دوستم گفت میدونی دوس پسرم چی گفته گفتم نههه 

گفت گفته این دختره یعنی من خاهر سید های پورهاشمیه😂😂😂😂😂

نمیشه دورش برن داداشام تکه پاره میکنن ادم رو😂😂😂😂😂😂😂

بعد فهمیدم چرا من کسی کتلک نمیندازه فکر میکردم از بس زشتم کسی نمیاد😬😂😂

💖💖💖💖💖 تمام غصه ام تو دنیا اینه که پول ندارم براش کارای بزرگ بزرگ بکنم 😢😢😢😢😢 ولی قربونش ب ...

الهی که خدا اونقدرررر پول بده که حسابش از دستت بره و پدر عزیزت از مال دنیا بی نیاز شه اما ببین یه جا یه وقتی یه لیوان آب که دادی دستش،با خودش میگه کل دنیا یه طرف این لیوان آبی این دختر با عشق ‌و محبت بهم داده یه طرف همون نگاه پرمحبتت یه دنیاس خودش

الهی که خدا اونقدرررر پول بده که حسابش از دستت بره و پدر عزیزت از مال دنیا بی نیاز شه اما ببین یه جا ...

همچنین گلم برکت جد همه سادات شما هم حاجت رول بشی کل نی نی سایتی ها حاجت روا بشن 

بابام فقط عشقش پسر منه میگه بهترین چیز دنیاست 

به شوهرم میگه دخترم مال تو شادمهر مال من😬😂😍😍😇😇😇😇😇

بازم خوبه داداش بزرگ هست 😇😇😇 داداش داشتن خیلی حس قشنگیه. منم سه تاشون بزرگ تر منن یادمه دبیرست ...

😂😂😂 من یه بار بع داداشم گفتم یه پسره تو راه مدرسه مزاحمم میشه یه هفته از کارش زد صبا پشت سر من میومد تا اون پسره رو بگیره 

😂😂😂 من یه بار بع داداشم گفتم یه پسره تو راه مدرسه مزاحمم میشه یه هفته از کارش زد صبا پشت سر من می ...

الهی خدا حفظ شون کنه😍😍😍😂😂😂😂

همچنین گلم برکت جد همه سادات شما هم حاجت رول بشی کل نی نی سایتی ها حاجت روا بشن  بابام فقط عشق ...

چقدررررر دعات بهم چسبید😍ممنووونم😍الهییی آمییییین🙌🙌🙌🙌🙌

آی آی امان از این مغز بادوم که بادوم رو از سکه می اندازه😅😅😍💓بابابزرگم میگف بچه بادام و نوه مغز بادام