2777
2789
عنوان

حس مرگ دارم

153 بازدید | 10 پست

دیشب انقدر گلاب به روتون بالا اوردم آخرش دیگه داشتم از حال میرفتم دلیلش هم نمیدونم😶شاید چون خیلی گریه کرده بودم بود

الان هم ولو شدم رو کاناپه تا از جام تکون میخورم انگار از ۱۰ میشکنم😑یه جوریم چکار کنم؟ نمیخوام برم دکتر پری هم شدم دارم از درد میمیرم راهی هست به جز قرص چون دلم نمیخواد هی دارو و مسکن بخورم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اعصابت خراب بوده از اعصابت بوده حالت تهوع

من خون بالا میاوردم

باید بری دکتر

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
اگه اعصابت خراب بوده از اعصابت بوده حالت تهوع من خون بالا میاوردم باید بری دکتر

خون هم بود آخراش فکر کنم دیدم یه چیزایی چه علت هایی میتونه داشته باشه؟

یه چیزایی دیدم ولی حس کردم شاید خون نباشه شربت آلبالو یا شیره دیشب باشه

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
شاید فشارت افتاده ی آب قند بخور

چیزی نمیتونم بخورم تا میخورم معدم میسوزه بد تر میشم باز هم ...

خون هم بود آخراش فکر کنم دیدم یه چیزایی چه علت هایی میتونه داشته باشه؟ یه چیزایی دیدم ولی حس کردم ش ...

اعصابت خورد بود؟

از ناراحتی خیلی زیاد هم می‌تونه باشه 

واس من از زخم معده بود 

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
اعصابت خورد بود؟ از ناراحتی خیلی زیاد هم می‌تونه باشه  واس من از زخم معده بود

آره این چند وقت فشار روم زیاده از طرفی دوستم و از طرفی درس و از طرفی دعوا با خانواده 

فقط دوست پسرمه کهاونم داشت فشار میاورد دید دارم میمیرم الان فقط حکم آب روی آتیش داره آرومم میکنه

آره این چند وقت فشار روم زیاده از طرفی دوستم و از طرفی درس و از طرفی دعوا با خانواده  فقط دوست ...

فقط میگم برو دکتر

فقط میگم برو دکتر

باشه میرم