2821
2789
عنوان

مجلس دعوتم

222 بازدید | 15 پست

پسر  براردر شوهرم عقدشه

نمیدونم برم یا نه

واسه جمعه هست هیچی نگفتن دیشب گفتن

باید زود تر میگفتن برم لباس بخرم

چکار کنم تو این کرونا ایناهم عقل ندارن  

اگه هم نرم فامیل کلی حرف میزنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برادر شوهر منم هفته دیگه عقدشه با کلی دعوتی و بزن و بکوب احمقای بیشعور

اینام همین طور بخدا اگه برمم تا دوهفته از استرس تپش قلب میگیرم نری هم هزار تا حرف و حدیث

بچه کوچک هم دارم با این کرونا مجبورم با ترس برم

ببین اگه شما تا الاتن تو خونه قرنطینه بودی که هیچی ولی اگه رفت و اند داشتی دیگه نباید بترسی...حالا اونجا که رفتی دست نده سعی کن فاصلتو رعایت کنی

خب چیکار کنن شما بگید 

اگه خودتون هم بودید همین قدر صبر میکردید؟

کرونا اصلا مشخص نیست کی تموم شه 

از این ور میگید چرادیر گفتن از این ور میگید چرا مراسم گرفتن چطوری بربم ...

خب دل دارن چیکار کنن

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اینام همین طور بخدا اگه برمم تا دوهفته از استرس تپش قلب میگیرم نری هم هزار تا حرف و حدیث

منم بخدا گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم

شوهرمم میگه حق لباس پوشیدن و آرایشگاه رفتن نداری تو این وضعیت

ماسک میزنیم میریم و میایم

میگم همین ننه بابات فردا هزار جور حرف پشت سرم در میارن

میگه بزار هر غلطی میخوان بکنن بکنن

ما هم جمعه خواستگاری دعوتیم😑

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
خب چیکار کنن شما بگید  اگه خودتون هم بودید همین قدر صبر میکردید؟ کرونا اصلا مشخص نیست کی تموم ...

عزیزم تمام دکترا میگن تا پاییز واکسنش میاد وگرنه کرونا هیچ وقت از این دنیا نمیره مثله تمام بیماری های دیگه

بعدم اگه قرار شد برم حداقل بایدیه لباس خوب داشته باشم پس زود تر میگفتن 

ولی میدونم رفتنمم درست تیست مجبورمبرم