2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آبرسان خوب هم میتونید معرفی کنید؟من چند روزه از صابون زردچوبه استفاده میکنم ک صورتمو خشک کرده دنبال یه آب رسان خوبم 

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏
یه آبرسان خوب هم میتونید معرفی کنید؟من چند روزه از صابون زردچوبه استفاده میکنم ک صورتمو خشک کرده دنب ...

اگه میخوای حسابی پول خرج کنی، کلینیک بهترین برند ابرسان هست

هر کی استفاده کرده راضی بوده

ارزونترم بگردی هست، کرم ویتامین سی، سیگل هم خیلی خوبه

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.
جدی میگی؟منم منافذ باز دارم بخاطر اون میخوام‌.چن وقت استفاده کردین

دوماهه 

منافذ ربطی به چاله چوله نداره واسه منافذ باز سفیده تخم مرغ عالیه خودم امتحان کردم هفته ای دوبار ۲۰دقیقه بزن پوستت منافذو میبنده

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
اگه میخوای حسابی پول خرج کنی، کلینیک بهترین برند ابرسان هست هر کی استفاده کرده راضی بوده ارزونترم ...

منظورت سی گُل هس یا تلفظش فرق داره اینی ک شما میگی؟

یه آبرسان خوب هم میتونید معرفی کنید؟من چند روزه از صابون زردچوبه استفاده میکنم ک صورتمو خشک کرده دنب ...

من لدورا داریم راضیم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
اگه میخوای حسابی پول خرج کنی، کلینیک بهترین برند ابرسان هست هر کی استفاده کرده راضی بوده ارزونترم ...

کلینیک مگه چقدر هس قیمتش؟

دوماهه  منافذ ربطی به چاله چوله نداره واسه منافذ باز سفیده تخم مرغ عالیه خودم امتحان کردم هفته ...

واسه جوشهای سرسیاه بینی چی؟

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.