2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
حرف زدی میگی ریپلای نشه  تبلیغ منظورم اینه مگه تبلیغ کردم که بد باشه یا صلوات دعا واسه خودم خو ...

نه منظورم چیز دیگه ای بود ولی متوجه نشدی لطفاً دیگه ریپلای نکن 

خودشناسی DNA plus
نه منظورم چیز دیگه ای بود ولی متوجه نشدی لطفاً دیگه ریپلای نکن 

حرف زدی باید جواب بشنوی قبلا دیده بودم توتاپیکایی دیگ همینطور پریدی وسط فضولی کردی با کاربرا بحث کردی  لطفا خودت ریپلای نکن چون شروع کننده تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف زدی باید جواب بشنوی قبلا دیده بودم توتاپیکایی دیگ همینطور پریدی وسط فضولی کردی با کاربرا بحث کرد ...

ادب هم نداری من بد حرف نزدم اینجوری حرف میزنی خجالت بکش من میگم ریپلای نکن چون نمی‌خوام بحث کنم چون هر چی کششش بدیم بی احترامی میشه دارم میگم منظورم بد متوجه شدی حتی حاضر نیستی بفهمی منظورم چیه 

خودشناسی DNA plus
ادب هم نداری من بد حرف نزدم اینجوری حرف میزنی خجالت بکش من میگم ریپلای نکن چون نمی‌خوام بحث کنم چون ...

میدونم هموم قول اون کاربرو میگی منم گفتم واسه خودم نمبخواستم که واسه دیگران میخواستم 

در ضمنا یچیزی راجب ادب شنیدی ولی واینسادی تا اخرش گوش بدی این شمایی که میپری وسط دخالت میکنی پس تو بیشتر ادب لازمی تا من 

بعدم چرا توقع داری ریپلای نشی وقتی خودت میکنی حرف نامربوط میزنی چند ساله تو سایتم چه خاموش چه با کاربری که ترکیده همیشه همینی همیشه دخالت میکنی بحث راه میندازی لطفا کمتر دخالت کن بخدا هیچی نمیشه نظر ندی وقتی بهت ربطی نداره دوستانه میگم چون خیلی دیدم بحث کردنت

میدونم هموم قول اون کاربرو میگی منم گفتم واسه خودم نمبخواستم که واسه دیگران میخواستم  در ضمنا ...

اهان منظورم همین بود فکر کردم متوجه نشدی من بد حرف نزدم شما پریدی بهم خب اگه به من میگی دخالت نکنم اگه جایی دیدی من بحث کردم پس شما هم دخالت نکن منم جایی شما رو دیدم نه ریپلای میکنم نه لایک 

من آخرش گفتم متوجه نشدی ریپلای نکن تا کشش ندیم همین 

خودشناسی DNA plus
اهان منظورم همین بود فکر کردم متوجه نشدی من بد حرف نزدم شما پریدی بهم خب اگه به من میگی دخالت نکنم ا ...

اگر راست میگی تو نکن ریپلای میکنی که بگی حق با تو اگر ناراحتی خودت نکن

استارتر خیلی معذرت میخوام وسط تاپیکت ناخواسته با این کاربر حرف زدم با تمام وجودم شرمنده شدم معذرت استارتر

اگر راست میگی تو نکن ریپلای میکنی که بگی حق با تو اگر ناراحتی خودت نکن استارتر خیلی معذرت میخوام وس ...

نه اشکالی نداره فقط چرا مثل بچه ها میمونید 

یاد وقتی افتادم که موهای هم و میکشیدیم میگفتیم ول کن تا ول کنم

الان هم بحث میکنید سر ریپلای خب یکی تمومش کنه دیگه چه کاریه من که گفتم اشکالی نداره خوب کردی دیگه چرا هی بحث ؟!😅😅

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اهان منظورم همین بود فکر کردم متوجه نشدی من بد حرف نزدم شما پریدی بهم خب اگه به من میگی دخالت نکنم ا ...

هی بچه ها بی خیال چرا مثل بچه ها شدین 😅نکنید تورو خدا زشته درسته تنهایی پشت یه گوشی نشستیم ولی ۸۰ میلیون نفر اون طرف گوشی های شما نشستن حرفاتون و میخونن😅اشکال نداره حالا بی خیال آشتی آشتی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هی بچه ها بی خیال چرا مثل بچه ها شدین 😅نکنید تورو خدا زشته درسته تنهایی پشت یه گوشی نشستیم ولی ۸۰ م ...

عزیزم دیشب بود بیخیال شدم 😂 اشتباه کردم با همچنین آدمی دهن به دهن شدم 

خودشناسی DNA plus