2777
2789
عنوان

لیزر

174 بازدید | 24 پست

لیزر بدن به نظرتون خوبه؟

اندام خصوصی و بخوام بکنم به نظرتون اشکالی داره؟

چجوریه کسایی که کردن بیان بگن❤

به نظرتون بکنم یا نه؟

موهارو کامل از بین میبره؟

قیمتش چه جوره؟

هرچی راجع بهش میدونید بگید دوستان

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

صلوات قل بخون براش

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس میخواد اسمش بگه نماز شب بگم شما هم واسه من دعا کنین  ببخشین استارتر وسط تاپیکت

نه عزیزم قربون دستت کاربریم واسه ۲_۳ نفره واسه من و خواهرم دعا کن مخصوصا خواهر کوچیکم خیلی تو فشاره❤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
توام اضافه شدی 😐

ولش کن چکارش داری کار خوبی میکنه کار بدی که نمیکنه دستش هم درد نکنه

تو همه تاپیکا میری زشته یه تاپیک جدا بزن 

واست متاسفم حوصله بحث باهات ندارم 

من از استارترا معذرت خواهی میکنم شما اگر حیلی از من یا فرهنگ تری تو مسائلی که به دو نفر دیگه مربوطه دخالت نمیکردی 

یعدم خودم عقلم میرسه واسه تاپیک جدا ولی چون امشی فقط چندتا اسم کم بود گفتم تو تایپک بچه ها گم اگر خودم میزدم اسم زیاد میشد و من شرمنده 

واست متاسفم حوصله بحث باهات ندارم  من از استارترا معذرت خواهی میکنم شما اگر حیلی از من یا فرهن ...

انقدر عصابم ازت خورد شد کلی غلط املای دارم واقعا متاسفم که فرق تبلیغ گزارش دعای خیر نمیفهمی

انقدر عصابم ازت خورد شد کلی غلط املای دارم واقعا متاسفم که فرق تبلیغ گزارش دعای خیر نمیفهمی

اووووو چه قاطی کردی من کی گفتم تبلیغ حالت خوب نیستا فقط گفتم جدا گونه بزن برو تاپیکای دیگرم ببین ینفر همین کارو کرد همه شاکین

متاسف باش مهم نیست ریپلای نشه منم حوصله بحث ندارم 

خودشناسی DNA plus
اووووو چه قاطی کردی من کی گفتم تبلیغ حالت خوب نیستا فقط گفتم جدا گونه بزن برو تاپیکای دیگرم ببین ینف ...

حرف زدی میگی ریپلای نشه 

تبلیغ منظورم اینه مگه تبلیغ کردم که بد باشه یا صلوات دعا واسه خودم خواستم 

لطفا فضول نباشیم ادای با فرهنگارو در نیاریم اگر خیلی با فرهنگ بودی فضولی نمیکردب وسط تاپیک دیگران بحث نمیکردی