2777
2789
عنوان

داستان تلخ زندگی من خیلی تلخ بیاین براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 244 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
اره سه سال پیش ارزو داشتم ولی الان دیگ مث قبل اصلا دوسش ندارم اصلا خودشم فهمیده و همیشع میگ لیلای قد ...

مجبوری باهاش کنار بیای و مجبوری به خودت بقبولونی دوسش داری تو هم کم اذیتش نکردی خودتم میدونی بهت قول میدم کخ اگه بخوای سرد باشی و کم محلی کنی و لیلای قدیمی نباشی یکی دو سال دیگه بشیمون میشی و ارزو داری بغلت کنه اشتباهی که من کردم تو نکن من اوایل دوسش نداشتم اینقد نازم میکرد بوسم میکرد و دوستم داشت که نگو من چندشم میشد الان ارزو دارم دستمو بگیره وقتی هم دستشو میگیرم داد میزنه بدم میاد بهم دست میزنی بغلش میکنم به یه بهونه خودشو میکشه عقب فقط یه زندگی خوب و سالم رو باید زیر نظر یه مشاور یا کانال های همسرداری تو تلگرام و روبیکا و اینجور چیزا درست کنی عاقل باش شما دیگه یه زن کاملی و یه مادر باید سیاست به خرج بدی دلبری کن تا چیزی برات کم نزاره 

عزیزم جفتتون تا الان بچگی کردین ولی از الان به بعد یه نفر سومی تو زندگیتون هست که باید تمام تلاشتون واسه خوشبخت کردنش بکنین.. از این دعواها و بچه بازی ها خودتون دور کنین .. پدر و مادر خوبی برای بچتون بشین

2805
2801