2777
2789
عنوان

بد گفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم خوب گفتي. اگه خيلي خوشش مياد درگير شه خوب بشه. چرا مخ شما رو ميخوره با حرفاش؟ حق با توئه عزيزم

منم از همین بدم اومد من آدم پر ادعایی نیستم قبول کردم و اعتراف که احساس میکنم همش در مورد مشکلات بقیه دارم صحبت میکنم و هرکسی کمک بخواد میرم کمکش اما نه تو موضوعی که تمام تلاشمو کردم دقیقا همینارو گفتم گفت نه من اینطور نیستم تو برو خودتو عوض کن با لحن بد گفت خب اگه نیستی چرا همش برای من تعریف میکنی؟

منم از همین بدم اومد من آدم پر ادعایی نیستم قبول کردم و اعتراف که احساس میکنم همش در مورد مشکلات بقی ...

ولش كن بابا. جديش نگير

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
همین ک میگه برو خودتو عوض کن آخه واسه چی اینو گف

چون بدون ادعا گفتم بنظرم زیادی داریم در مورد مشکلات تکراری بقیه صحبت میکنیم درستش اینه وقتی تمام تلاش کردی و طرف متوجه نشد دیگه آدم هی نپره رو پله اول گفت من خوشم میاد تو برو خودتو کامل عوض کن با تندی گفت  تو دلم گفتم اخع ما خانوما چقدر سر موضاعات مختلف صحبت میکنیم

چون بدون ادعا گفتم بنظرم زیادی داریم در مورد مشکلات تکراری بقیه صحبت میکنیم درستش اینه وقتی تمام تلا ...

کاملا درسته و قبول دارم

There is GOD💚💚💚   ..                                               
کاملا درسته و قبول دارم

ممنونم دلم آروم شد من دوستانه داشتم میگفتم اون تند شد و همش خودشو انکار میکرد و تازه بهم گفت که من درک نمیکنم ادمارو شاید درست تر این بود مستقیم نمی گفتم بحثو عوض میکردم

ولش كن بابا. جديش نگير

ممنونم دلم آروم شد من دوستانه داشتم میگفتم اون تند شد و همش خودشو انکار میکرد و تازه بهم گفت که من درک نمیکنم ادمارو شاید درست تر این بود مستقیم نمی گفتم بحثو عوض میکردم

ممنونم دلم آروم شد من دوستانه داشتم میگفتم اون تند شد و همش خودشو انکار میکرد و تازه بهم گفت که من د ...

نه گلم اتفاقا مستقيم و محترمانه گفتي اونم متوجه شد. خيالت راحت باشه كارت عالي بود عزيزم 😘

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
ممنونم دلم آروم شد من دوستانه داشتم میگفتم اون تند شد و همش خودشو انکار میکرد و تازه بهم گفت که من د ...

ن خوب گفتی 

بعضیا اینجورین دیگه جلو حرف درست گارد میگیرن 

There is GOD💚💚💚   ..