2821
2789
عنوان

یه سوال😐🙄

157 بازدید | 14 پست

میدونم سوال مسخره ای!ولی میخواستم بپرسم بنظرتون کسی که آرایشش فقط یه ضدآفتاب رنگی که زیادم پوشانندگی خاصی نداره،و یه رژلب میزنه فقط،با چهره بدون آرایشش خیلی فرق داره؟؟

در حریم زندگی خودت بمان،تمرکز بر خویشتن،عین آرامش است.🩵

نه زیاد 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

خیر

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بستگی داره ب صورت طرف، چون بعضیا در همین حد هم زیباتر  میشن

اره اینم هست..ولی کسی که صورتش ایرادی نداشته باشه،منظورم جای جوش چیزی نداشته باشه،بازم تغییر خاصی نمیکنه🙄

در حریم زندگی خودت بمان،تمرکز بر خویشتن،عین آرامش است.🩵

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792