2777
2789
عنوان

بچه ی بد غذا.. ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
اسی بچت که وزنش عالیه، پس خیلی درگیر غذاش نشو، چون شیر زیاد میخوره غذا کم میخوره

نسبت ب قدش خیلی لاغره

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه باید غذای سفره بدی کلا سوپ که برا یه سال غذا نمیشه

اخه غذای سفره بچه یکساله مگه چقد میتونه بخوره، باید غذای مخصوص خودشو حتما داشته باشه، مگه یه ساله چندتا دندون داره، دخترمن ۱۴ ماهشه فقط ۷تا دندون داره

اخه غذا زورکی اصلا فایده نداره،یبارامتحان کن بزار گشنش شه ببین چجوری میخوره

اگه ب خودش باشه وعده هاش کمه

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اخه غذای سفره بچه یکساله مگه چقد میتونه بخوره، باید غذای مخصوص خودشو حتما داشته باشه، مگه یه ساله چن ...

دندوناش اوکیه ؟؟

دوتا از دندونای پسرم لب پر شدن انگار ! زیرشونم لک سیاهی دارن

قدش بلنده خیلی خیلی شلوغه بخاطرهمین چاق نمیشه از۹ماهگی راه میره خیلی ام حرف گوش کنه میگم بخورمیخوره ...

خوشتیپ 😅

اره پسر منم خیلی جنب و جوش داره 

خب اینا ک اینجورین بیشتر باید گشنه بشن ک

زورکیم بدم نمیخوره

میریزه بیرون

اخه غذای سفره بچه یکساله مگه چقد میتونه بخوره، باید غذای مخصوص خودشو حتما داشته باشه، مگه یه ساله چن ...

اشتباه همه مادرا همینجاست برا غذا دادن ب بچه منتظر دندون می مونن

همین باعث میشه فکشون ضعیف بشه و برا هن

مینه خیلی از بچه ها تا وقتی بزرگ شن گوشت نمی خورن چون فکشون جون نداره بجوه 

بچه ها با لثه هم می تونن همه غذایی بخورن ضمن اینکه حد زیادی از ذاعقه شون تا یه سالگی شکل میگیره 

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
خوشتیپ 😅 اره پسر منم خیلی جنب و جوش داره  خبداینا ک اینجورین بیشتر باید گشنه بشن ک ...

من ازهمون اول زورکی بهش ندادم چون ازیچیزی بدش میادنمیخوره خوشش میادمیخوره فقط کم میخوره 

جنب وجوشش زیاده بخاطرهمین عین پسرمن لاغره البته گردنش هم بلندباشه لاغرترنشون میده هاعین پسرمن

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

اسي شايد كمخوني داره ؟

يا اگه شيرين دوس داره جاي هله هوله بيرون براش خاگينه درست كن.يا تو بستنيش سويق و چهار مغز بريز.

بچه اي كه شير مادر بخوره همينه هم كم غذا ميخوره هم خيلي چيزارو دوس نداره امتحان كنه.اگه بتوني وعده هاي شيرشو كم كني عالي ميشه.

يبار سوپ يا غذاشو ميكس كن شايد اينطوري بهتر خورد.ميوه هم اگه نميخوره بازم مثل كوچيكياش له كن يا با قاشق بتراش سيب و خيارو.ميوه يكي دو ساعت قبل غذا خيلي رو اشتها موثره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️