2777
2789
عنوان

اوتیسم

730 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبین.دخترمن تازه یه سالش شده خیلی ازاوتیسم میترسم.بردمش براواکسن یه سالگی چنتاسوال پرسیدراجب اوتیسم.دخترمن وقتی صداش بزنم عکس العمل نشون میده یا نگاه میکنه من و باباش و مادر بزرگشو با اسم صدا میزنه کلمه ی بابا.مامان.ننه.ماه.دایی و عمه.آب و بعضی کلمه های دیگه راه رفتن درحد تو قدم میره در شیشه شیرروباهردودستش باز میکنه.وقتی چیزرومیخوادمیگه بده.مثلا از شیشه شیرش خوشش میاد میزارم روکمداز دومتری ببینه نگاهش میکنه میگه بده.ولی تا یه آدم غریبه ببینه گریه میکنه اگه اون شخص روچندروزببینه دیگه براش عادی میشه گریه نمیکنه.میشه لطفابگین ایناخوبه؟

یه قل هو الله و ی صلوات برام بفرستید🥺😭

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور ازجون دخترت بچه اوتیسم اصلا به غریبه واکنش نداره گریه نمیکنه، حرف نمیزنه ارتباط چشمی نمیگیره و... دختر شما شکر خدا کاملا طبیعی و سالمه 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

والا من مجردم ولی اطرافم کلی بچه بوده اکثر بچه ها تا یکسالگی حدودا همینطور واکنش نشون میدن... راستش من متوجه نشدم توقع داری بچه چیکار کنه ... بچه یکساله هنوز خیییلییی کوچیکه ها... به نظرم دخترت سالمه انشالله که خوشبختیش و ببینی گلم ... بد به دلت راه نده الکی هم نگران نباش ... اگه خیلی شک داری با یه دکتر مشورت کن

عزیزم دختر شما الان تو سن اضطراب غریبگی هست .تو هجده ماهگی به اوجش میرسه و تا دوسالگی تموم میشه .

بستگی به رفتار شما داره که این اتفاق ،نهادینه نشه یعنی ترس از غریبه ها دائمی نشه .

هیچ ارتباطی با اوتیسم نداره 

سلام عزیزم

این ویدیو که لینکش را براتون میزارم توسط دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان هست که راجع به تشخیص و سن طلایی درمان  و علائم اوتیسم هست.

اکه نیاز شد ازشون وقت بگیرید و باهاشون مشورت کنید

شماره منشی:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

https://aparat.com/v/aZD5K