2821
2789
عنوان

عقد طولانی

415 بازدید | 17 پست

سلام من ۲۴سالمه و نزدیک ب دوسال که عقدم مشکل من سر شوهرمه که علاقه چندانی برای رفتن ب سر خونه زندگی نشون نمیده و میگه خونه و ماشین بگیریم بعد بریم .ب اصرار من هفت ماهه دیگه تاریخ عروسی مشخص کردیم ولی خودشانگار دودله ... خونمونو ک گرفتیم الان داریم قسطاشو میدیم شوهرم میگه ماشین مدل پایینمونو عوض کنیم بعد بریم. ولی من میگم بعد ازدواجمون ماشینمونو عوض میکنیم.. نمیدونم چطور متقاعدش کنم زودتر بریم سر خونمون واقعا خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال که چیزی نیست عزیزم.با این فکر کن من قراره چهار سال الکی عقد باشم 😐🙄 ماشینو وبعد عروسی عوض ک ...

من دیگه نزدیک 5 ساله ک عقدم😭🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
دوسال که چیزی نیست عزیزم.با این فکر کن من قراره چهار سال الکی عقد باشم 😐🙄 ماشینو وبعد عروسی عوض ک ...

خودش ی سره میگه دوستام چهار پنج ساله عقدن پیشرفتم کردن . هر کی زود رفته خونش شکست خورده خونواده خودش جزو کسایی بودن که تا ده سال بعد زندگیشون  تو خونه مستاجری بودن

خیلی سخته من  ک کم اوردم . یکی یکی  دارن میرن سر خونشون من همینجوری رو هوام

واقعا همه اونایی ک بعد من عقد کردم رفتن سرخونه زندگیشون الان بچه هم دارن من زندگیم رو هواست

قسمتم نمیشه برم سر خونه زندگیم...ای خداااا شکرت

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خودش ی سره میگه دوستام چهار پنج ساله عقدن پیشرفتم کردن . هر کی زود رفته خونش شکست خورده خونواده خودش ...

نه اینو قبول ندارم، چون شرایط خودمو جاریم دقیقا مقابل هم بود ، من عقدو عروسیم باهم بود، تازه حقوق شوهرم یک سوم حقوق برادرشوهرم بود، ما خونه و ماشین خریدیم، اما اونا دقیقا بعد از ما خریدن، تازه هنوزم ماشین نخریدن، دو سالم عقد بودن.

خدا روزی رسونه، اصلا به این چیزا نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

واقعا همه اونایی ک بعد من عقد کردم رفتن سرخونه زندگیشون الان بچه هم دارن من زندگیم رو هواست قسمتم ن ...

نه به اینا فکر نکن

منم ک فکر میکنم ناراحت میشم

شب عقدم دوستم بچه نداشت

الان دوتا داره

من هنوز عقدم

دعا کن زندگیت پر از آرامش و پول باشه

تو الان به فکر عروسی

ولی شوهرت ب فکر آرامش و موفقیت بعد عروسی

شوهرت درست میگه عقد طولانی اشتباهه ولی ی سری چیزا قبل عروسی باید درست بشه بعد عروسی گرفته بشه منم 2 ...

مشکل اینجاس حس میکنم کلا شور و شوق نداره ... اخه شغلشم جوریه که چهار روز خونه نیس دو روز هست حس میکنم میترسه تنها تو خونه باشم

نه به اینا فکر نکن منم ک فکر میکنم ناراحت میشم شب عقدم دوستم بچه نداشت الان دوتا داره من هنوز عق ...

من دقیقا آرامش میخام ندارم

شما ک درکم میکنید برام دعا کنین😢

نه به اینا فکر نکن منم ک فکر میکنم ناراحت میشم شب عقدم دوستم بچه نداشت الان دوتا داره من هنوز عق ...

وقتی عروسی کنی خرج و مخارج به قدری بالاست که فقط باید روزمرگی بگذرونین

ولی الان واسه شوهرت فرصتی ک آرامش رو برات فراهم کنه بعد عروسی بگیره

مغز های مردها خیلی به فکر کاروو و پول و خونه و ماشین

نه واسه اینکه تو رو دوست نداره

واسه اینکه دوستت داره و میخواد تو آرامش باشی

به اینم فکر نکن اگه میخواست موفقیت کسب کنه چرا با من عقد کرد و منو معطل کرد

آنقدر واسش مهمی ک اول از بابت تو خیالش راحت شده ک مال خودشی

الان میخواد تا فرصت هست آرامش برات فراهم کنه

2823
2791
2779
2792