2777
2789
عنوان

ب بقیه چیکار دارین توهین میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 46 پست

چون خیلی سختشونه اگه یه نفر حرفی که دوس ندارن بشنونو بزنه. 

خب به نظرت بی‌ادبیه؟ زشته؟ بده؟ باشه خب، نظر توئه بنابراین تو هیچوقت همچین حرفی نزن و همچین سوالی نپرس. در دهن بقیه رو به چه حقی میگیری؟

ول کن بزرگوار.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خیلی سختشونه اگه یه نفر حرفی که دوس ندارن بشنونو بزنه.  خب به نظرت بی‌ادبیه؟ زشته؟ بده؟ با ...

یه بار یه مردی تاپیک زده بود چی کار کنم خود ارضاییمو ترک کنم 

این واقعا راهنمایی داره 

همونجا هم همه میگفتن ولش کنید گناه داره

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

مثلا چه سوالی؟

به نظرم هر سوالی مربوط به رابطه شخصی هستش پرسیدنش در فضای عمومی نه به خود شخص کمک میکنه نه به دگیران

تمام

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مگه سن پخ یینن؟😀

وااااااااای ده ده؛آییب دی سیل پستووو  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

ببین بعضیا واقعا سوالای چرتی میپرسن من فحش نمیدم اما تاپیک..نزنین🙏

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
به نظرم همه اش جوه باید شانس داشته باشی دو نفر اول کامنت مناسب بزارن و بقیه هم طبق اون پیش برن

موافقم راجب اولین کامنت تو هرتاپیک😐😐😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
منظور منم همه سوالا نبود ولی بعضی وقتا ی سوال خیلی ساده میپرسن کلی توهین و بی احترامی میگیرن

بعله...درسته

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
😁😀😀😀

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...