2777
2789
چرا؟! من امسال که کرونا بود براشون کلیپ درست کردم و استوری گذاشتم و زنگ هم زدم این کار اونا ته بیشعو ...

منم خیلی اینکارارو انجام دادم ولی خودم چیزی ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منو ببینی  حوصله ندارم حتی برم سر جام  سگم سرشو گذاشته رو پام خوابیده منم وسسسط اتا ...

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
دوستای من از وقتی ازدواج کردم کلا به زور جوابم رو میدن😐 از ابتدایی باهاشون دوست بودم. نمیدونم چرا ...

مرسی عزیز دلم♥️

راستش من اصلا فکر میکردم امروز12 هسسگت. بغد دیدم عه امروز تولدمه و خانوادم خیلی خونسردن یکم ناراحت شدم گفتم یعنی چی خب نه به هر سال نه به امسال کا تبریک هم نمیگن. نگو از قبل باشوهرم هماهنگ کردن. دوستامم تا اخر شب صبر کردم دیدم نه هیچ کدوم حتی دوست صمیمیم هیچی نگفت خیلی ناراحت شدم چون تو دوستی هیچی کم نذاشتم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
پ چرا غذا درست میکنی 

من کلا اشپزیم خوب نیست😁

غذا درست نمیکنم

مامانم بیشتر غذا میپزه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من کلا اشپزیم خوب نیست😁 غذا درست نمیکنم مامانم بیشتر غذا میپزه

اخه جوری گفتی فک کردن غذا درست کردن گردن توعه

پس حله 

لذت ببر غصه نخور 

منم زیاد غذا مذا نبلد

مرسی عزیز دلم♥️ راستش من اصلا فکر میکردم امروز12 هسسگت. بغد دیدم عه امروز تولدمه و خانوادم خیلی خون ...

میدونم چی میگی

من به این نتیجه رسیدم کلا بعد ازدواج بهتره روابط رودبا دوستا کم کرد.

الان ارامشم بیشتره با اینکه اونا قطع رابطه کردن

خدا خانوادت رو برات نگه داره عزیزم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اخه جوری گفتی فک کردن غذا درست کردن گردن توعه پس حله  لذت ببر غصه نخور  منم زیاد غذا مذ ...

نه بابا

من فقط ماکارونی و غذا های سرخ کردنی بلدم😅

به نظرت چه کنم؟ خب سرطان پوست چه شکلیه؟

چه شکلیه؟؟

سرطان پوسته دگ :/

هر چی باشه بالاخره سرطانه

من خودمم نمیدونم والا در کل موم اینا بهتره ضرر هم نداره