2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپر وسط برقص پس 😂

وااااااای نه 

انقد خسته م که ولو شدم رو تختم  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اوهووو معتاد جان  شوهرت چیزی نمیگه ؟

عقدم😁

چیزی نمیدونه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
ساعت 2بعد از ظهر فهمیدم امروز تولدمه  ساعت 8شب همسرم اومد دنبالم گفت بریم بیرون رفتیم خونه ماد ...

خداییش از دوست هاتون هیچوقت انتظار تبریک نداشته باشین

خداییش از دوست هاتون هیچوقت انتظار تبریک نداشته باشین

چرا؟! من امسال که کرونا بود براشون کلیپ درست کردم و استوری گذاشتم و زنگ هم زدم این کار اونا ته بیشعوری بود

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ساعت 2بعد از ظهر فهمیدم امروز تولدمه  ساعت 8شب همسرم اومد دنبالم گفت بریم بیرون رفتیم خونه ماد ...

دوستای من از وقتی ازدواج کردم کلا به زور جوابم رو میدن😐

از ابتدایی باهاشون دوست بودم. نمیدونم چرا اینطور شدن

تولدت هم مبارک عزیزم

منم خردادی هستم🙂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
😁 سر رفتن پیش دوستم و لیزر کردن بدنم آخرم من قهر کردم منت کشی کرد لطف کردم باهاش آشتی کردم😄

میگن لیزر خیلی ضرر داره 

من لیزر کردم ولی خیلی ترسوندنم

شارژم سه درصده

فقط میخونم تاپیکارو تا گوشیم خاموش شه  

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
وااااااای نه  انقد خسته م که ولو شدم رو تختم    

حالا منو ببینی 

حوصله ندارم حتی برم سر جام 

سگم سرشو گذاشته رو پام خوابیده منم وسسسط اتاق 😂داداشم اومده چپ چپ از لای در نگاه کرد و رف