2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم الان دوازده روزه لک دارم  زیر دلم هم درد می گیره گاهی  چی شدم  قبلا هم سابقه ن ...

من پارسال این مشکل پیش اومد برام ولی همه سونو و ازمایشام سالم بودن نمیدونم علت لکه بینی چیه

من از ۱۶ پری یعنی ۲۸ و ۲۹ خرداد  لکه بینی با ترشحات طبیعی وازن دارم نمیدونم چه مرگمه شما چکار ک ...

عزیزم ممکنه بخاطر تغییر اب و هوا یا مشکلات هورمونی باشه برای اطمینان سونو بدین من سونو دادم 

عزیزم ممکنه بخاطر تغییر اب و هوا یا مشکلات هورمونی باشه برای اطمینان سونو بدین من سونو دادم 

مشکل من اینه فوبیای سونو دارم از سونو میترسم نمیتونم برم سونو بدم متاسفانه هنوز لکه بینی رو دارم در حالی که تابحال اصلا تو عمرم همچین چیزی نداشتم البته من ۲۵ روز پیش تحت درمان عفونت وازن بودم کلی دکتر دارو داد نمیدونم از اونه یا بقول شما از بهم ریختگی هورمونهامه استرس زیادی هم داشتم 

مشکل من اینه فوبیای سونو دارم از سونو میترسم نمیتونم برم سونو بدم متاسفانه هنوز لکه بینی رو دارم در ...

من اکثر وقتا لکه بینی رو دارم پارسال که رفتم دکتر مشخص شد که یه کیست کوچیک دارم البته دور از جون شما و اگه بار اوله نگران نباشین همه خانما این لکه بینی ها رو دارن اگه نمیتونین سونو بدین ازمایش هورمونی و تیروئید بدین عرق رازیانه هم برای تنظیم پریودی عالیه هر شب قبل خواب یک یا نصف لیوان عرق رازیانه بخورین

من اکثر وقتا لکه بینی رو دارم پارسال که رفتم دکتر مشخص شد که یه کیست کوچیک دارم البته دور از جون شما ...

الان خوب شدین ؟یعنی کیستتون خوب شد لکه بینی هم خوب شد؟یا هنوز کیست و لکه بینی هست ؟منظورم اینه ربطی داره یا نه من حس میکنم بخاطر داروهاییه که خوردم نمیدونم 

الان خوب شدین ؟یعنی کیستتون خوب شد لکه بینی هم خوب شد؟یا هنوز کیست و لکه بینی هست ؟منظورم اینه ربطی ...

بله عزیزم خوب شدم ،بله داروهایی که مصرف میکنید هم باعث لکه بینی میشن

بله عزیزم خوب شدم ،بله داروهایی که مصرف میکنید هم باعث لکه بینی میشن

اره منم همین حدس رو زدم داوالاگ کلیندامایسین .ایتراکونازول فلوکونازول مترونیدازول امپول جنتامایسین همشو باهم داد کلا. هنوز یک ماه نگدشته از مصرف داروهام