2777
2789
عنوان

بابای روانی

570 بازدید | 17 پست

بچه ها میخوام ازتون راهکار بگیرم 

یه بابای روانی دارم 

که نزدیک 60 سال سنشه 

توی این 60 سال به هیچ مواد مخدری نه نگفته

با کوچیکو بزرگ پیرو جوون هم مصرف کرده 

تو شهرستان برامون ابرو نذاشته 

ولی با این وجود ما خودمون خیلی حفظ ابرو میکردیم

زمان مجردی من و خواهرم بهترین خواستگار ها میومد برامون 

الانم من متاهلم و شوهرم خداروشکرر خیلی انَسان شریفیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مادرت که خیانت نکرده؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

به روز رسانیم داره فحش میده بهم😤

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من الان 23 سال سنمه و تا الان بابام یک روزم سر کار نرفته خرجشو مامانم و برادرام میدن  نزدیک روزی 50 هزار تومن خرجشه 4 بسته سیگار قرص مواد مخدر 

ماشالله روزی 6 الی 7 وعده ام غذا میخوره 

وقتی جوون تر بود مدام همرو کتک میزد 

10 نفر حریفش نبودن یادم میاد یبار چسبید به موهای مامانم  نصف موهای سرشو کشید 😔

همونجا به مامانم گفتم مامان بیا طلاقتو بگیر 

گفت نه ما دیگه پیر شدیم سر پیری بعدشم گناه داره 

کی میخواد اینو نگه داره خواهراش خونه راهش نمیدن 

اواره خیابون میشه 

الان که مامانم 60 سالشه 

وجودش پر درده  کمرش خم شده زیر بار این همه دردو غم و زحمت 

بازهم بابام دست از کاراش بر نمیداره 

چند هفته پیش اومده بود هرویین با اب قاطی کرده بود خورده بود بردیمش بیمارستان معدشو شستوشو دادن 

نجاتش دادیم... 

ولی بازم ادم نمیشه 

خسته شدم میخوام مامانمو 

خانوادمو از دستش نجات بدم 

زندگی هممونو داره تباه میکنه 

موندم چیکار کنم  

داداشامم اونقدر درامد ندارن که ببریمش خونه سالمندان 

به شوهرمم ک نمیتونم بگم تو این هزینرو متقبل شو 

الان شما میگین من چیکار کنم 

نمیتونم ببینم مامان پوست استخونمو انقد اذیت میکنه 

افسردگی گرفتم 

چیکارکنم که دولت بیاد جمش کنه ببرتش 

بخدا اصلا برامون پدر نکرده 

هر پنجتا بچرو زده ناقص کرده 

داداشم که کمر نداره از لقدای این 

اون داداش دیگم پردع گوششو زدع 

اون دادا‌ش دیگم که اعصاب نداره 

منو خاهرم که نابودیم پیری زود رس گرفتیم از دستش

الان که مامانم 60 سالشه  وجودش پر درده  کمرش خم شده زیر بار این همه دردو غم و زحمت  ...

به مادرت تاحالا خیانتم کرده؟

چیکار کنم بنظرتون جایی هست که ببریم بزاریمش نگهش دارن؟فکرو خیال داره روانیم میکنه هرشب خواب میبینم مامانم مرده 

خیلی سخته بچه ها خیلی سخته 

کاش انسان بود کاش بابا بود 

خوش بحال اونایی ک بابا دارن 

پشتشونه پناهشونه 

بابای منکه لکه ننگه دوست ندارم خانواده شوهرم ببیننش

ببین پدرت تو 60سال سن نتونسته خودشو عوض کنه شما با این وضعیت نهایت ده سال دیگه عمر کنه پدرت باید خوب فکراتونو کنید هر چی باشه پدره که نمیتونید دورش بندازید فردا روز عذاب وجدان نیاد سراغتون تو این سنم هیچ جا قبولش نمیکنن چون سنش بالاست و معتاده مگه اینکه بره کمپ که اونجام به درد نمیخوره واقعا میفهمتون خیلی خوب میفهمم درمونده تر از حانواده یه معتاد واقعا هیچکسی رو ندیدم