2777
2789
عنوان

لج کردی کودک

87 بازدید | 12 پست

پسرم دو سال و شش ماهش هست.

کامل نمیتونه حرف بزنه ،بعضی کلمات رو خیلی خوب میگه بعضی کلمات رو نمیتونه بگه.

احساس میکنم یه دنده داره میشه.

هر کاری میگ باید اجرا کنم وگرنه گریه می‌کنه منم مجبور میشم انجام بدم.

باز تنها هستیم بهتره یکیو ببینه حتما لج بازی می‌کنه اما اگر بچه دور و برش باشه کاری ب ما نداره یکسره بازی می‌کنه.

خواستم بدونم بزرگ شه خوب میشه یا لجبازیش‌ موندگاره؟

ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ تا ۵ سالگی اوج لجبازی بچه هست بزرگ شه خوب میشه در مورد گریه اگه میخواین کمتر بشه فقط راه چارش بیخیال بودن به گریه هستش البته در مواردی که میخواد بهانه گیری کنه وگرنه میمونه میشه عادتش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
یکسره گریه می‌کنه اهمیت ندم مغز آدم پیاده میشه.

اون میدونه با گریه اش به خواسته ای که داره میرسه برای همین گریه میکنه مغزت الان دو سه ماه پیاده بشه بهتر از اینه که بزرگ شد هیچ جوره به کنترلش نرسی

یکسره گریه می‌کنه اهمیت ندم مغز آدم پیاده میشه.

وقتی الکی گریه کرد یه صندلی نشونش بده بگو برو رو صندلی گریه کن یا تو اتاق خودتون گریه کنه تموم شد بیاد میبینی که فورا برمیگرده نه دعوا کن نه جیغ و داد وقتی گریش تموم شد بشین زل بزن تو چشماش بگو واسه چی ناراحتی بدون گریه برات توضیح میده کم کم یاد میگیره اونطوری ابراز ناراحتی کنه البته گفتم الکی هارو اینطوری کنین

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
شما از این روش جواب گرفتید؟

بله پسر من جزو بچه هایی بود که ذاتا زیاد گریه میکرد یعنی ۵ ماهه بود جایی میرفتیم مهمونی از اول تا آخر مهمونی کارش گریه بودیکم بزرگتر شد قلدری میکرد احساس کردم چون تو خونه زیاد بهش بکن نکن میکنم اینطوره کم کم این روشو امتحان کردم خوب جواب میداد لجباز نبود ولی گریش تا حدی کنترل شد فهمید چطور احساسشو بگه تا الان که ۵ سالش شده رفت مهد یا بیرون با بچه ها بازی کرد ۸۰ درصد خوبه و موثر بوده