2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هفته ای دوبار.شب قبل بزار با آبلیمو یا گلاب بمونه صبح نیم ساعت بزار رو پوستت.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

روکیسه بتادین بریز هرروز صورتت روبشور

اینو از دکترمظاهری بزرگترین جراح پوست دنیا شنیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اگه جوش فعال دارین به هیچ عنوان استفاده نکنید 

چون جوشو همه جای صورتتون پخش میکنه و کلی جوش میزنید 

سفید اب فقط واسه جای لک و این چیزا خوبه و واقعنم تاثیر داره 

هر روز استفاده کردنش ضرر داره چون لایه برداره و پوستو نازک میکنه و نتیجه عکس میده ! تا یه ذره افتاب بخوره به پوستت سریع لک میاری 

دو روزی یه بار ک حمام میکنید استفاده کنید 

خوبه واسه جوش ميگن از بين ميبره

سفیداب لایه برداری میکنه اتفاقا اگه جوش رو صورت داشته باشی نباید بزنی

اول جوشارو از بین ببر بعد هفته ای ی بار لایه برداری کن از جوش زدن جلوگیری میکنه چون سلولای مرده و چربیای اضافه ی پوستو از بین میبره

بهت یه طرز تهیه اش رو میگم...هر روز بزن ...یکم بهتر شد صورتت.حمام تا حمام بزن

سفیداب رو با چاقو بتراش که حالت پودر بشه...میتونم کم کم هم درست کنی!بعد چند تا قطره آبلیمو بریز و یکمم گلاب اضافه کن.هم بزن.یکم کف میکنه...بعد نرم میشه...خیلی شل نشه ها...که بتونی با دستت برداری،بکش به صورتت...لایه های مرده پوست جدا نیشه...عالیه.منم جوش میزدم...با همین روش ها خیلی خیلی بهتر شدم ..اگرم جوش فعال میزنی .پماد"پانژل"خارجی بگیر بزن روش دیگه بزرگ نمیشه

نه برا جوش خوب نیست برا لایه برداری خوبه دونه سرسیاه ها خوبه بعد هم هر روز و هرشب که نه هفته ای دو دفعه من با گلاب گذاشتم خوب بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792