عزیزم زمان و اینا کشک پس چرا بعضی مادرا نیم ساعته بهترین غذا هارو میپزن
نکته اش توی روش پخته
تمرکز کن
از ادویه ها مثل زیره و فلفل و دارچین و زنجیل و کاری و.... استفاده کن.
رب و همیشه اول تفتش بده تو کره بعد تو خورشت و هرچیز دیگه بریز
مرغتو همیشه با قیمه زعفران دم کرده بریز و بزار جا بیوفته
اگه یه موقع مرغت اب داشت ضرب گازو زیاد کن تا ابش کم بشه و سریعتر جا بیوفته حتی اگه دم سفره انداختن باشه ۵ مین دیر تر بنداز
بعضی وقتا اگه دوس داری سیر به مرغ بزن خوشمزس
قرمه سبزی حوصله بیشتر می خواد اما همیشه اول لوبیاشو جدا بپز که خیالت راحت باشه یذره ربم بزنی عالیه
تو جوجه ماست و سس دلپذیر و زعفران کلی ادویه بریز عالی میشه
شامی و کتلتو توش یکم ارد سوخاری بریز با ضرب کم کاز درست کن و دربشو بزار
قاطی پلو هاتو همیشه ادویه زیاد بزن مثل هندی پلو و لوبیا پلو
ولی کلم پلو رو شوید و زعفران بزن عالیه
تو ابگوشتت همیشه فلفل و زیر بریز فوق العاده میشه
همیشه ته برنجت ته دیگ بزار با هر غذا میچسبه
سعی کن سالادم بزاری سس سالاد بغیر از ماست و سس و ابلیمو و نمک و فلفل یکم شکر و زعفرون بزنی عالی میشه شوهرم عاشقشه
ببخش زیاد شد ولی من شوهرمو اینجوری عاشق غذاهام کردم
اگه راجب فست فودم سوال داشتی در خدمتم🥰