بستگی داره ب غذایی ک درست میکنی اولا اینکه سعی کن همیشه ادویه کاری فلفل سیاه فلفل دلمه ای داشته باشی و برای هر غذایی ادویه مخصوصش رو داشته باشه ک غذات خوشبو شه
ببین خواهرعزیزم من وقتی مرغ درست میکنم 5دقیقه قبل از اینکه خاموشش کنم یه قاشق گلاب توی آب مرغم میریزم
یاوقتی میخام قیمه درست کنم سیب زمینی هامو از قبل توی زعفرون میزارم لیمورم توی اب ک تلخیش بره
توی اکثر غذاهام مثل ابگوشت؛تاس کباب؛قیمه؛بادمجون پودر بامیه میریزم
*وقتی هم ک میخای برای پلوت زرشک و زعفرون اماده کنی یادت باشه بجای اینکه زعفرونت رو بزاری توی اب بزاری توی گلاب هم خوشبو میشه هم خشمزه