ب نظر همون هر ترم ۲۰ تا برداری و در طول ترم درس بخونی و نمره بالا بگیری ازشون خیلی بهتر از اینه ک ۲۴ تا برداری و بخوای با نمره متوسط فقط خلاص شی از اون درسا
من خودم ی بار اشتباه کردم ی درس رو اصلا نخوندم سر کلاساش نبودم میخواستم حذف کنم دوستام نذاشتن گفتن حیفه ما بهت میرسونیم میان ترم رو تو پایان ترم فقط نمره بیار حله
در نهایت من از اون درس ۱۱ونیم گرفتم و این کمترین نمرم بود و گند زد ب همه نمرات بالایی ک داشتم
صرف این ک واحدام کم نشه و زود پاس کنم واقعا اشتباه بزرگی کردم
اون ترمم ک ۲۴ واحد برداشتم اذیت شدم خیلی چون زمان بیشتری دانشگاه بودم و خب وقتی میرفتم خونه فقط استراحت میکردم و امتحان دوتا درس افتاد تو ی روز
از ی امتحان میومدم بیرون باید باز واسه امتحان بعدی میرفتم سالن امتحان و از نظر روانی سختم بود واقعا چون نمره ای ک میخواستم مهم بود برام نه این ک فقط پاس بشم بره
من اقتصاد بودم شما هم ک حسابداری هستی تقریبا وضعیت مشابهی ممکنه داشته باشی چون درسا ۳ واحدین دیگه
برای معدل الف شدن از هرراهی ک ممکنه وجود داشته باشه برای نمره گرفتن در طول ترم استفاده کن
از کنفرانس ۲۵صدمی بگیر تا پروژه و تحقیق و اینا
ما بعضی استادا اگه غیبت نمیکردیم بهمون نمره کمکی میدادن من سر این کلاسا اصلا غیبت نمیکردم مسخرم میکردن دوستام ک بخاطر نیم یا ی نمره دوساعت میشینی سرکلاس
ولی خیلی جاها همین ریزکاریا ب دادم رسید و معدلم رو کشبد بالا