2777
2789
عنوان

شما میگی میشه یا نه؟

158 بازدید | 14 پست

عاقا از اول این ترم تا هفته پیش نخوندم ولی فردا امتحان  دارم خوندم برای بقیه هم برنامه ریزی کردم

استرس دارم

ترم قبلم معدلم نزدیک ۱۷ شد

باید بالای۱۷ بشم که بتونم ۲۴ واحد بردارم

به نظر شما میشه 

یا این ترم هم  نمیشه بذارم واسه ترم بعد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا؟

با توجه ب این ک گفتی از اول ترم نخوندی و شب امتحانی هستی توصیه میکنم ۲۴ تابرنداری ک رسما نابود میشی 

من ی ترم ک برداشتم ۲۴ تا ب غلط کردن افتادم تایم دانشگاه بودنت زیادتر میشه خسته میشی اگه دوتا از درسات تو ی روز بیفته امتحانش ک واویلا میشه و احتمال این ک این اتفاق بیفته زیاده 

من تازه همیشه معدل الف بودم و سرم تو کتاب بود خیلی بهم فشار اومد دیگه شب امتحانی باشی حساب کن چی میشه

رشتت چیه؟ 

با توجه ب این ک گفتی از اول ترم نخوندی و شب امتحانی هستی توصیه میکنم ۲۴ تابرنداری ک رسما نابود میشی& ...

نه شب امتحانی نبودم ترم قبل

این ترم ولی شدم 

ترم ۲ حسابداری

منم دوس دارم معدل الف بشم

میشه با جزئیات راهنمایی کنی لطفا 

نه شب امتحانی نبودم ترم قبل این ترم ولی شدم  ترم ۲ حسابداری منم دوس دارم معدل الف بشم میشه ...

ب نظر همون هر ترم ۲۰ تا برداری و در طول ترم درس بخونی و نمره بالا بگیری ازشون خیلی بهتر از اینه ک ۲۴ تا برداری و بخوای با نمره متوسط فقط خلاص شی از اون درسا 

من خودم ی بار اشتباه کردم ی درس رو اصلا نخوندم سر کلاساش نبودم میخواستم حذف کنم دوستام نذاشتن گفتن حیفه ما بهت میرسونیم میان ترم رو تو پایان ترم فقط نمره بیار حله

در نهایت من از اون درس ۱۱ونیم گرفتم و این کمترین نمرم بود و گند زد ب همه نمرات بالایی ک داشتم 

صرف این ک واحدام کم نشه و زود پاس کنم واقعا اشتباه بزرگی کردم 

اون ترمم ک ۲۴ واحد برداشتم اذیت شدم خیلی چون زمان بیشتری دانشگاه بودم و خب وقتی میرفتم خونه فقط استراحت میکردم و امتحان دوتا درس افتاد تو ی روز 

از ی امتحان میومدم بیرون باید باز واسه امتحان بعدی میرفتم سالن امتحان و از نظر روانی سختم بود واقعا چون نمره ای ک میخواستم مهم بود برام نه این ک فقط پاس بشم بره

من اقتصاد بودم شما هم ک حسابداری هستی تقریبا وضعیت مشابهی ممکنه داشته باشی چون درسا ۳ واحدین دیگه 

برای معدل الف شدن از هرراهی ک ممکنه وجود داشته باشه برای نمره گرفتن در طول ترم استفاده کن

از کنفرانس ۲۵صدمی بگیر تا پروژه و تحقیق و اینا

ما بعضی استادا اگه غیبت نمیکردیم بهمون نمره کمکی میدادن من سر این کلاسا اصلا غیبت نمیکردم مسخرم میکردن دوستام ک بخاطر نیم یا ی نمره دوساعت میشینی سرکلاس

ولی خیلی جاها همین ریزکاریا ب دادم رسید و معدلم رو کشبد بالا 

ب نظر همون هر ترم ۲۰ تا برداری و در طول ترم درس بخونی و نمره بالا بگیری ازشون خیلی بهتر از اینه ک ۲۴ ...

نمیتونم بشینم پای درس 

چیکار کنم؟

برنامه ریزی الان تو امتحانا با این شرایطی که من گفتم چطور باشه 

راهی هست

منم ۲۰ واحد داشتم

این ترم دیدم کلاس مجازی تشکیل نشد (قبل از شروع)

۱۴ واحد کردم

پشیمونم 

احساس میکنم عقب افتادم

البته درسای سیلابس این ترم نبود

از ترم بالا برداشته بودم

نمیتونم بشینم پای درس  چیکار کنم؟ برنامه ریزی الان تو امتحانا با این شرایطی که من گفتم چطور ب ...

گفتم ک اصلا نگران کم بودن واحدات نباش

خیلی زحمت بکشی خودتو بکشی ی سره ۲۴ برداری نهایت ی ترم زودتر تموم میکنی و ب نظر من اون ی ترم اصلا ارزششو نداره انقد فشار ب خودت بیاری

هر روز وقت بذار شده ی نگاه سرسری ب کتاب و جزوت بنداز ک عادت کنی ب خوندن 

گفتم ک اصلا نگران کم بودن واحدات نباش خیلی زحمت بکشی خودتو بکشی ی سره ۲۴ برداری نهایت ی ترم زودتر ت ...

خدا کنه بتونم

نمیدونم این حس چیه اومده  سراغم

به بچه درس خونا حسودیم میشه

که همیشه میتونن بخونن 

تا دبیرستان عالی بودم

اومدم دانشگاه ترم قبلم باز بهتر از الان 

خدا کنه بتونم نمیدونم این حس چیه اومده  سراغم به بچه درس خونا حسودیم میشه که همیشه میتونن بخ ...

اشکال نداره عزیزم طبیعیه 

منم ترم دومم دقیقا خراب کردم😂😂😂

اما بعدش دوباره برگشتم سر درس و مشقم جبران کردم 

توهم میتونی این فکرارو نکن