طلاخانوم۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 142 عنوان خانماخواهش میکنم یه لحظه بیاین 74 بازدید | 7 پست تو روخدا اگه کار در منزل سراغ دارین به منم معرفیکنید خیلی اضاعمالیمون بد شده شوهرم هم بیکار شده.بچه ام هم کسی نیست بذارم پیشش برم بیرون سرکار.اگه سراغ داشتین خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید 1399/03/13 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 خواهرم ی راه بهتر از کار درمنزل ک خودمم امتحان کردم ۴۰ بار سوره واقعه رو بعد از اذان مغرب باوضو بخون خیلییی تاثیر داره خودم انجام دادم ک میگمواز خود خدا رزق وروزی حلال بخواه خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
طلاخانوم۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 142 خواهرم ی راه بهتر از کار درمنزل ک خودمم امتحان کردم ۴۰ بار سوره واقعه رو بعد از اذان مغرب باوض ... بلاخره باید حرکتی هم بزنم که خدا روزی بده
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 بلاخره باید حرکتی هم بزنم که خدا روزی بده درسته اینم ولی حرکتش هم میاد بعدش اونم بهترین حرکت واز شیپور ودیوار هم بگردی هست یا اعلامیه بزنی اما واقع رو حتما امتحان کن باورت نمیشه ما کلی بدهکار بودیم تو ماه رمضون خوندم ۴۰ تا رو بدهی هامون ۶تومن مونده وکارهمسرم خداروشکر رونق زیادی گرفته خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
یاودود عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 @aydaaaa خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
طلاخانوم۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 142 درسته اینم ولی حرکتش هم میاد بعدش اونم بهترین حرکت واز شیپور ودیوار هم بگردی هست یا اع ... روزی ۴۰بار واقع بخونیم یا ۴۰ روز یه بار واقع بخونم؟