2821
2789

شرایطم این بود که باید تو شهری زندگی کنم که خانوادم باشن.

در مورد رفت و امد و موقعیت کاریم هم باهاش صحبت کردم.

من بخاطر شغلی که بعدا دارم نمیتونم مهمان بپذیرم.😁

در مورد حقوقم هم صحبت کردم.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونموقه عقلم نمیرسید اما اگه برمیگشتم عقب ...

حتما تحقیق کامل از خودش و خانوادش میکردم .

حق شغل و تحصیل میگرفتم(حق طلاقم اگه بدن بهتر)

رو مهریه زیاد سخت نگیر ولی زیر 70تا هم نباشه.

اینکه همه مراسمات به نحو احسن انجام بشه و تو خریدها بهترینا رو انتخاب میکردم ,نکه نگا دهن اونا کنم.

دست بزن نداشته باشه و فحاش نباشه .رفیق بازی هم کاملا ممنوع

یادت باشه سرلوحه زندگیت قرار بده😍😘😅

چشم🤭

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
خیر سرم فردا شب خواستگاریمه هیچی هم بلد نیستم بپرسم😂😂

😬😬

سنتی؟

عزیزم قشنگ بشین امشب فکراتو بکن....

یه عمر زندگیه

ایشالله هر چی صلاحته آبجی❤❤😘 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
😬😬 سنتی؟ عزیزم قشنگ بشین امشب فکراتو بکن.... یه عمر زندگیه ایشالله هر چی صلاحته آبجی❤❤😘 

بله عزیزم

هرچی فکر کردم غیر اون سه تا چیزی به ذهنم نرسید😅

شوخی میکنم چشم عزیزمم حتما

مرسی از مهربونیت و دعای خیرت عزیزدلم😍❣️

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
بله عزیزم هرچی فکر کردم غیر اون سه تا چیزی به ذهنم نرسید😅 شوخی میکنم چشم عزیزمم حتما مرسی از مهر ...

🌷😊

تاحالا بهش فکر نکردم😁

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز