2789
عنوان

زونا

645 بازدید | 14 پست

سلام خانمها کسی اطلاعی راجع به علایمش داره؟پدر شوهرم الان بیست روزه که روی شکمش دونهای زیاد ریخته و دکتر گفته زوناس ولی الان هر از چند روزی حالش بد میشه و تنگی نفس میگیره من نگرانم نکنه زونا نباشه و جزو علایم کرونا باشه .کسی اطلاعی داره؟

زونا چیست 😥

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاربر آقام

زونا معمولا روی دنده ها 

و سمت پشت روی ستون فقرات و...

دردشم که وحشتناکه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بابام زونا داشت ولی تنگی نفس نداشت...ولی درد شدید داشت اونم رو شکمش زده بود

چقدر طول گشید خوب بشه؟چون جدیدا جزو علایم کرونا راس های پوستی هم اوردن من ذهنم درگیره میگم نکنه کرونا باشه که تنگی نفس مگیره

چقدر طول گشید خوب بشه؟چون جدیدا جزو علایم کرونا راس های پوستی هم اوردن من ذهنم درگیره میگم نکنه کرون ...

نمیدونم نزدیکه یکی دوماه خیلی اذیتش کرد....مرتب دکتر رفت تا خوب شد....چون واسه خیلی سال پیشه یادم نیس دقیقا

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
چه مدت طول میکشه خوب بشه.اینم رو دندهاس و به ی سمت بدن کشیده شده

۲.۳ هفته ای دردش و دونه های تازش هست 

بعدشم قرمزی و حس خارشش معمولا تا ۵.۴ هفته میمونه

دقت کنین به اینا ک میگم چون تو مرکز سالمندان زیاد داریم ازینا

خشک نگه دارین

در معرض هوا باشه بهتره

لباس نخی و سبک

دوش آب سرد بهتره تا گرم...گرم وحشتناک دردشو زیادتر میکنه

برای اینکه دونه ها خشک بشن...اگه زخم باز اون ناحیه نداره با بتادین روشو بکشین تا زودتر خشک بشه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم