2777
2789
عنوان

کرم اکتی پور

111 بازدید | 23 پست

کسی ازین کرم استفاده کرده خوبه؟بعنوان ضدافتابم میشه استفاده کرد؟؟

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

من میزنم عالیه سبکه ولی صد آفتاب نیست پوشش دهی کم ولی دوسش دارم

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم استفاده میکرد خیلی راضی بود

جوشاش رو کنترل کرده بود؟چجوری بود که راضی بود

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
من میزنم عالیه سبکه ولی صد آفتاب نیست پوشش دهی کم ولی دوسش دارم

اهان اگه زیرش ضدافتاب بزنم اشکالی داره؟؟

من رنگیشو چند سال استفاده کردم ولی گمون نکنم توش ضد افتاب باشه 

اشکالی نداره یه کرم ضدافتاب زیرش بزنم؟

من یک بار خریدم.

پوشش دهی خیلی کمی داره ولی خب چون ضد جوش هست و باهاش پوست جوش نمیزنه خیلی خوبه.

ولی مشکلی که داره ۲ تا رنگ بیشتر نداره که من رنگ روشنش رو گرفتم بازم برای من تیره بود.

اهان اگه زیرش ضدافتاب بزنم اشکالی داره؟؟

نه ولی حتما بزن  ضد افتاب

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
خیلی خوبه اگه کاور بالا نمیخوایی، ضد افتاب نداره ولی کلا واسه محصولات ضد افتاب دار بازم خودت ضد افتا ...

ینی زیرش یه ضدافتاب بزنم بعد این کرم؟

من یک بار خریدم. پوشش دهی خیلی کمی داره ولی خب چون ضد جوش هست و باهاش پوست جوش نمیزنه خیلی خوبه. و ...

عه؟پس درول راضی بودید بجز رنگش

من جدیداشو دوست ندارم قبلیاش عالی بود

چرا نگه جدیداش چجورین؟

2827
2791
2779
2792