2821
2789

من تنبلی تخمدان داشتم دارو استفاده کردم دوقلو باردار شدم البته ی قلش از بین رفت 

ولی تو ارثمون اصلا نداشتیم

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

منظورم تو ژنمون 

چرا گفتم ارث😀😀

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تنبلی تخمدان داشتم دارو استفاده کردم دوقلو باردار شدم البته ی قلش از بین رفت  ولی تو ارثمون ...

اهوم من ارثشودارم ولی بازم میخام برم دکتردارو بده عاشق دوقلوهام

اهوم من ارثشودارم ولی بازم میخام برم دکتردارو بده عاشق دوقلوهام

نسبتش با شما چیهکسی که دوقلو داره؟

بری دکتر با دارو راحت میشه چه تو ژن باشه چه نباشه ولی خب خیلی سخته هم بارداریش هم بچه داریش

همونه دیگه وراثت ارث

همون ژن درسته 

ارث بیشتر برای چیزای دیگه استفاده میشه 😊

نسبتش با شما چیهکسی که دوقلو داره؟ بری دکتر با دارو راحت میشه چه تو ژن باشه چه نباشه ولی خب خیلی سخ ...

خالم داره دخترخاله مامانم داره دختردایی مامانم داره نوه ی خاله ی مامانم داره...خانواده شوهرم هم عمه اش داره 

نسبتش با شما چیهکسی که دوقلو داره؟ بری دکتر با دارو راحت میشه چه تو ژن باشه چه نباشه ولی خب خیلی سخ ...

عوضش یبارحاملگی وزایمان وبچه داریه مادرشوهرم هم کمک میکنه میدونم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792