2777
2789
عنوان

مرد زورگو

185 بازدید | 10 پست

میخواستم فروش آنلاین شال وروسری راه بندازم

ولی شوهرم مخالفه میگه به فکربچه وخونه زندگی باش‌بااینکه تمام وقتم گذاشتم برای دختر۲سالموخونه زندگی

ازوقتی کرونااومده روزانمونمیده اصلانمیخواد خودم یه درآمدی داشته باشم

خسته شدم چی رفتاری درسته؟

اصلاولخرج نیستم وخیلی پول جمع کنم بخاطرهمینم سرمایه ازخودم

امیدت فقط به اون بالایی باشه
کنترل گر هست و برای اینکه شما رو همیشه زیر سلطه داشته باشه اینطور رفتار می کنه

همیشه ازهمون اول دلم میخواست برم سرکار نذاشت گفت بیرون خونه نه

این کارم که کلاتوخونس 

والله بردیم منم دلم هزارچی میخوادنمیتونم همه چی روبهش بگم که

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه مردايه ايرانى دوست دارن يه جور وابستگى همسرشون بهشون داشته باشه و اكثرا با مستقل شدن زن شون مخالفن حتى اگه شما كارايه خونه رو به بهترين شكل انجام بدين و هيچى براى بچه تون كم نذارين بازم بهانه هايه خودش و ممكنه داشته باشه

قانونم اينجا از شوهرتون حمايت ميكنه و هيچ راهى ندارين غيره اين كه به نظره من سعى كنيد اروم اروم باهاش صحبت كنيد

حتما شمارو دوست داره درك تون ميكنه يكم بهش زمان بدين با مهربونى راضيش كنين براش توضيح بدين و اطمينان بدين با اين كار از علاقه تون نسبت بهش كم نميشه يا قرار نيس به خانواده اسيبى برسه 

دقیقا مثل شوهرمن از بعد کرونا یه بحث کوچیکی پیش اومد  ماهیانه ای ک ماهی ۴۰۰ بودو قطع کرد منم گفتم پول نمیدی کار میکنم ناخن میکارم گفت نه ب بچت برس براچیته پول هرچی صلاح بدونم خودم میخرم با بابام بحثش شد راضی شد بده ماهیانمو ولی خودمم چون کاشت ناخن بلدم کار میکنم اما خبر نداره خواهرم میاد دخترم ک ۱۶ ماهشه رو نگه میداره منم تو خونه ناخن میکارم پیج هم دارم اونم روحش خبر نداره فک میکنه درامدم همونه ک خودش میده همه چیو نباید شوهر بدونه ک بنظرم اگه شرایطشو داری و میتونی توام پنهون کن و نگو چرا باید جلوی پیشرفتمونو بگیرن همیشه دوس دارن واسه پول دست درازکنیم پیششون

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
دقیقا مثل شوهرمن از بعد کرونا یه بحث کوچیکی پیش اومد  ماهیانه ای ک ماهی ۴۰۰ بودو قطع کرد منم گف ...

من ماهانم۱۵۰بود که اونم نمیده همش بایدحسرت به دل بمونم 

خوب کاری میکنی ایشالله موفق باشی

من ماهانم۱۵۰بود که اونم نمیده همش بایدحسرت به دل بمونم  خوب کاری میکنی ایشالله موفق باشی

نمیتونی قایمکی انجام بدی کارتو؟مطمئنا اگه راه بندازی کسبو کارتو بیشتر از ۱۵۰ تومن ماهی میمونه برات 

نمیتونی قایمکی انجام بدی کارتو؟مطمئنا اگه راه بندازی کسبو کارتو بیشتر از ۱۵۰ تومن ماهی میمونه برات&n ...

بااینکه سودکاراموخیلی پایین گذاشتم آره از۱۵۰بیشتربرام میموند

بااینکه سودکاراموخیلی پایین گذاشتم آره از۱۵۰بیشتربرام میموند

الان پیج داری؟دیگه نمیفروشی ینی؟؟اگه داری پیج بده ماهم ببینیم کاراتو

الان پیج داری؟دیگه نمیفروشی ینی؟؟اگه داری پیج بده ماهم ببینیم کاراتو

پیج زدم ولی جنس نیاوردم

خداییش این فروشنده های زیورآلات خیلی سودمیکنن 

من سودکارام ۱۰درصدمیخواستم بذارم که باپول پست بدای مشتری بصرفه

2790
2778