2777
2789
عنوان

چله ی موسوی

580 بازدید | 21 پست

سلام خواستم یاد اوری کنم بهتون که از اول ذی القعده چله بردارید واسه حاجتاتون

تا روز عید قربان

این چهل روز بزرگان خیلی سفارش کردن از دست ندید...

حضرت موسی تو این چهل روز میره کوه طور و خدا رو عبادت میکنه که نهایتا روز چهلم تورات بهش نازل میشه...

خواهرا واسه همدیگه دعا کنید

دعا کنید واسه کسایی ک بچه میخوان

کسایی ک خونه میخوان

کسایی ک همسر مناسب میخوان

و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم کارهایی که میشه تو این چهل روز انجام داد

2- زیارت عاشورا: برای رفع گرفتاری‌ها و گرفتن حاجات بسیار سفارش شده است؛ که به سه روش خوانده می‌شود:
الف- اصل زیارت عاشورا این است که با صد لعن و صد سلام کامل خوانده شود.
ب‌- بر اساس روایات اگر کسی وقتش کم بود می‌تواند فراز لعن را یک بار بخواند و بعد بگوید: تِسعةَ و تِسعُونَ مَرَّه(یعنی 99 بار) که با آن یکی که خوانده شده می‌شود 100 بار. در مورد سلام هم همین گونه انجام دهد.
ج‌- روش دیگر این است که وقتی به فراز لعن رسیدید آن را کامل بخوانید و "اللهم العنهم جمیعا" را 99 مرتبه بگوید. سپس فراز سلام زیارت عاشورا را بخواند و بخش آخر آن را 99 بار بگوید: "السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین"
3- استغفار: در روایات برای استغفار کاربرد بسیاری ذکر شده است؛ وسعت روزی، جهت فرزنددار شدن، ادای قرض، نزول باران، رفع خشکسالی، رفع غم و غصّه، برای اشتغال و ازدواج و ... کمترین آن 70 بار بعد از نماز صبح و 70 بار بعد از نماز عصر است.
4- ذکر یونسیه: "لااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین" که جهت رفع غم و غصه، استغفار و برآورده شدن حاجات سفارش شده است. هر روز یک عدد ثابت این ذکر گفته شود.
5- صلوات: 16 هزار صلوات را به نیت هدیه به 14 معصوم و حضرت زینب و حضرت عباس(علیهم‌السلام) برای حاجتی که مدنظر دارید؛ نیت کنید و روزی 400 صلوات هدیه کنید تا 40 روز.
6- نماز اول وقت: به اقامه نماز اول بسیار سفارش شدیم. فردی نزد آیت الله بهجت(ره) آمد و سه حاجت مختلف داشت و ذکری می‌خواست تا هر سه حاجتش را بگیرد که ایشان برای هر سه حاجت یک نسخه ارائه دادند و آن نماز اول وقت بود. در این 40 روز فرصت مناسبی است که خود را به نماز اول وقت عادت دهیم.  

ادامش:

7- توسل به امام زمان(عج): یکی از دعاهای مربوط به امام زمان(عج) را انتخاب کرده و تا 40 روز با آن دعا به امام عصر(عج) متوسل شوید و حاجت خود را طلب کنید. پیشنهاد ما زیارت آل یس، و یا دعای الهی عظم البلاء ... است.

8- جهت وسعت روزی و ادای قرض: قرائت سوره واقعه 40 شب. 

9- سوره یس: هر روز سوره یس هدیه به اموات بدوارث و بی‌وارث خوانده شود، جهت برآورده شدن حاجت

سلام بچه ها

چله ینی چهل روز متوالی یک کاری رو انجام دادن

هم واسه حاجت گرفتن سفارش شده هم واسه ترک رزائل اخلاقی

از ۳تیر شروع میشه تا چهل روز بعدش

هم چله موسوی بهش میگن هم چله کلیمیه

اینم کارهایی که میشه تو این چهل روز انجام داد 2- زیارت عاشورا:  برای رفع گرفتاری‌ها و گرفتن ...

اقا من خعلی دوسدارم چله نماز اول وقت بردارم ولی پریود میشیم ک ب ۴۰ روز نمیرسه چ فایدع؟؟؟

اول ذی القعده کیه؟؟؟

اقا من خعلی دوسدارم چله نماز اول وقت بردارم ولی پریود میشیم ک ب ۴۰ روز نمیرسه چ فایدع؟؟؟ اول ذی الق ...

اشکال نداره بعد پریودیت ادامه بده

واسه این چله ک تاریخ خاصی داره 

غیر نماز اول وقت چیزای دیگه هم بخون ک اون دوران هم بشه خوند

از ۳تیر شرو میشه

اشکال نداره بعد پریودیت ادامه بده واسه این چله ک تاریخ خاصی داره  غیر نماز اول وقت چیزای دیگه ...

مگه میشه؟؟؟فکرکنم باید پشت سرهم باشه فاصله بیفته ک فایده نداره

عاره چیزایه دیگم هس مرسی عزیزم❤

مگه میشه؟؟؟فکرکنم باید پشت سرهم باشه فاصله بیفته ک فایده نداره عاره چیزایه دیگم هس مرسی عزیزم❤

واسه این چهل روز موسوی درسته نمیشه

ولی در غیر این روز ها بخواید چله نماز اول وقت بردارید مشکلی نداره که بعد از اتمام پریودی ادامه بدید تا چهل روز تموم شه

واسه این چهل روز موسوی درسته نمیشه ولی در غیر این روز ها بخواید چله نماز اول وقت بردارید مشکلی ندار ...

ان شاالله خدا توفیقشو بده بهتون

منم خیلی دوست دارم چله نماز اوله وقت بردارم

اما بیشتر از پریودی واسه نماز صب نگرانم میدونم نمیتونم ۴۰روز اول وقت بخونمش