2777
2789

سقط کردی؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم نوشته یا بقایا هست یا ساک حاملگی دفرمه باید دوباره سونو بشی و بتا بدی

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
وضعیت مالی خوب نیست زیاد

اگر سقط،کردی برو پیش دکتر تا بهت دارو بده بقایارو دفع کنی چون کوچیکه وبه هرحال خطرناک

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
ساک حاملگی دفرمه چیع

نامنظم یعنی فک کنم باید سقط شه اینطوری شنیدم

اونایی ک تو عکسه چیه بقایاس

همین دیگه اگر سقط کردی بقایاس اگر نه ساک حاملگیه 

وضعیت مالی خوب نیست زیاد

اگه سقط شده باید بقایا دفع بشه اگه تو تایمی ک بهت میدن نشه شاید نیاز ب کورتاژ باشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴