2777
2789
عنوان

تزریق چربی

1106 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من 25 سالمه صورتم عالی بود ولی وسوسه شدم تزریق چربی انجام دادم پیش دکتر مریم ملکی اصفهان داغون کرده صورتمو زیر بارشم نمیره به منشی هم که زنگ میزنم دعوا داره ،چیکار کنم صورتم درست بشه توروخدا کمکم کنین ی دکتر خوب معرفی کنین که بتونم اعتماد کنم،توروخدا فقط کمک کنین نیاین بگین نباید این کارو میکردی و فلان و..... داغونم 

[QUOTE=139472866]برو پیش دکتر حسین صفایی تهران.خیلی کار تزریق و... رو خوب و طبیعی انجام میده

کار خراب شده رو میتونه درست کنه؟  شما دیدین کسی ک پیشش انجام داده باشه ؟یا فقط تبلیغشو دیدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه صورتت چی کم داشت ک رفتی همچین کاری رو انجام دادی؟

هیچی کم نداشت عالی بود هرکی میدید میگفت تو چی میخوری اخه ک اینقد صورتت خوبه 

وسوسه شدم گول تبلیغات دکتر ملکی رو خوردم 

[QUOTE=139472866]برو پیش دکتر حسین صفایی تهران.خیلی کار تزریق و... رو خوب و طبیعی انجام میده کار خر ...

من تزریق ژل برای بینیم انجام دادم.یک سالی میشه.هنوزم هست .مثل روز اول. تو مطب هرکس اومده بود برای تزریق ژل و لیفت و... همه راضی بودن. اینستاگرام هم پیج داره. خواستید ببینید.  

من تزریق ژل برای بینیم انجام دادم.یک سالی میشه.هنوزم هست .مثل روز اول. تو مطب هرکس اومده بود برای تز ...

شماره موبایل یا مطبشو اگ داری بزار عزیزم،

تهران اومدن راحت نیست برام کاش ی دکتر خوب تو اصفهان پیدا کنم

اصلا استرس ب خودت نده تخلیه چربی انجام بده هیچ چیزی نیست ک درست نشه

خیلی استرس دارم بیشترم حرصم از این دکتره میگیره 

7 تومن هزینه کردم داغونم کرد دلم میخواد ی دل سیر بزنمش