mutela مدیر عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 202 عنوان آرزو کن | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 66 پست بیاین همین الان همگی از ته دل آرزوهای قشنگ کنیم ... و زیر این تاپیک بزاریم که بمونه 😊 1399/03/13 | 15:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمد1398 عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 556 امیدوارم باشه.چیزی ندارم بخاطرش بمونم. 😥😥😥😥😥😥😥😥 چی بگمشما خودت کارشناس رواشناسی داریدبهتر از هر کسی میتونید خودتون رو آروم کنید
دختربارونی66 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 5822 چی بگم شما خودت کارشناس رواشناسی دارید بهتر از هر کسی میتونید خودتون رو آروم کنید هیچ ربطی نداره آخه همش امید الکی به مردم میده این کارشناسی که من دارم آدم عادی هم این حرفا روبلده وقتی دستت به هیچ جایی بند نیست .... تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟
محمد1398 عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 556 هیچ ربطی نداره آخه همش امید الکی به مردم میده این کارشناسی که من دارم آدم عادی هم این حرفا رو ... من وقتی تو این حالت گرفتار میشم که دستم بجایی بند نیستفقط به خدا میسپارم کلی آروم میشممذهبی نیستمنمیدونم مشکل تو چیهولی من به خدا میگم این مشکل واسم پیش اومده تقصیر خودم بوده یا نبوده گذشته خودت درستش کن
دختربارونی66 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 5822 من وقتی تو این حالت گرفتار میشم که دستم بجایی بند نیست فقط به خدا میسپارم کلی آروم میشم مذهبی نیست ... دقیقا همینکار و کردم اما از بدم بدترش کرد منم از اون مذهبیا که فک میکنین نیستم ولی رابطه مبا خدا یجور خاصیه داره یجور خاصیم عذابم میده مشکلم تقصیر خودم نیست از بدشانسیمه دیگه روح و روان سالم برام نمونده خیلی خستم تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟
محمد1398 عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 556 دقیقا همینکار و کردم اما از بدم بدترش کرد منم از اون مذهبیا که فک میکنین نیستم ولی رابطه م ب ... من که شرایط تونو نمیدونمولی به این وخامت که شما میگیداگه من بدوم و کاری از دستم برنمیومد فقط میسپوردمش بخداچاره ای ندارم
1377lena عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 4911 آرزومو زیر پام له کردم چون میدونم برآورده نمیشه😔 يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
دختربارونی66 عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 5822 من که شرایط تونو نمیدونم ولی به این وخامت که شما میگید اگه من بدوم و کاری از دستم برنمیومد فقط میس ... خدا که داره هی بدترش میکنه... تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟